Yardım IPhone Air Alınır mi?(Anketli)

Hangisi sizce?

• Tr Tecno Spark Slim 5g ve Yd S24+

Oylar: 2 16.7%
  • Yd iPhone Air ve Yd S24+

Oylar: 10 83.3%

• Oy kullanan toplam üye
    12

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,476
Dostlar telefonumu satıp s25edge Tr alayım diye çıktığım yolda s24+ yd 12/512gb 18'e
11'e de tecno spark slim aldım.
Neden böyle bir şey yaptım çünkü mediamarkt'da pek s25edgeyi beğenmedim.
Niye TR s24+ almadin diyen varsa Tr'de 512gb olanı satılmıyor.
S24+ çok az daha kalın aynı ekran özellikleri ile 3/1 fiyata geldi.
Diğer beğendim cihaz ise Tecno Spark Slim 5g'yi dün param guvende ile aldım.
Ama satıcı daha kargolamadigı için aklıma bir fikir daha geldi.
Dun iPhone air'de çok hoşuma gitmişti.
Acaba diyorum ki tecnoyu iptal edip iPhone Air alıp 6 ay onu 6 ay da s24+'ın sim süresini mı kullansam?
Totalde bana 35+18'e patlar.
Sıfır s25 edge 512 GB fiyatına çift cihaz.

iPhone Air'in tek hoparlörü var, üstteki ahize deliğinden ses veriyor ve son ses seviyesinde iPhone 17 serisinden çok daha az ses geliyor. Mono hoparlörle kullanırken keyif alacağınızı sanmıyorum.

Sattığıma pişmanım, incelik zariflik olarak çok güzel bir cihaz uzun süre tuğla gibi 17 pro max kullandıktan sonra iyi gelmişti, mono hoparlör çift e sim gibi eksileri de var ama cihazın zarifliği, tatlığı ve a19 pro gibi bir işlemci koymaları bunu kapatıyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tecno gibi markalar tamamen ç*p hiç bulamaşmayın bile infinix tecno hepsi aynı şeyin laciverti yazılımları vs tamamen berbat

Ucuza YD düşürersem ilk alacağım cihazlardan birisi olacak

Ekler

• photo_5920087749086089971_y.webp
    photo_5920087749086089971_y.webp
    52.6 KB · Hit: 15
iPhone Air'in tek hoparlörü var, üstteki ahize deliğinden ses veriyor ve son ses seviyesinde iPhone 17 serisinden çok daha az ses geliyor. Mono hoparlörle kullanırken keyif alacağınızı sanmıyorum.
Hocam telefondan insta story hariç bir şey ne izliyorum ne dinliyorum.

Sattığıma pişmanım, incelik zariflik olarak çok güzel bir cihaz uzun süre tuğla gibi 17 pro max kullandıktan sonra iyi gelmişti, mono hoparlör çift e sim gibi eksileri de var ama cihazın zarifliği, tatlığı ve a19 pro gibi bir işlemci koymaları bunu kapatıyor bence

Tecno gibi markalar tamamen ç*p hiç bulamaşmayın bile infinix tecno hepsi aynı şeyin laciverti yazılımları vs tamamen berbat

Ucuza YD düşürersem ilk alacağım cihazlardan birisi olacak
Valla bende çok beğendim.

Hocam telefondan insta story hariç bir şey ne izliyorum ne dinliyorum.

Valla bende çok beğendim.
Niş bir kitleye hitap ediyor almadan önce mediamarkt gibi yerlerde bakabilirsiniz ama bence çok hoş, alacaksanız kılıfsız kullanacaksınız ama onu söyleyim kılıf takıp o inceliği ve zarifliği hiç etmeyin

Niş bir kitleye hitap ediyor almadan önce mediamarkt gibi yerlerde bakabilirsiniz ama bence çok hoş, alacaksanız kılıfsız kullanacaksınız ama onu söyleyim kılıf takıp o inceliği ve zarifliği hiç etmeyin
Kilifsiz yemez hocam :d.
İnce bir silikonla kullanırım gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,156
Üyeler
190,514
Son üye
MertSQue
Geri