Neler Yeni

Yardım IPhone Aldım Başıma Bela Aldım! Lüften Yardımcı Olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
true tone ddan dolayı renk değişiyor gibi geldi bana, true tone u kapatıp dener misin

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ahmet
hocam birebir değişim isteyebilirsiniz kılıfa vs de para vermişsiniz sonuçta (olurmu bilmem ama bi sorun derim)
direkt hatasını belirtmeden iade etme hakkın var gönder gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunu belirtirsen servis raporu felan isterler
Hocamlar sizce hangi iade yöntemini kullanmalıyım? Aynı ürünü tekrar isteyeceğim için iade istemiyorum değişim istiyorum @şahin doğan

true tone ddan dolayı renk değişiyor gibi geldi bana, true tone u kapatıp dener misin
Hocam zaten truetone kapalı kullanmaktayım o ayarların hepsini kontrol ettim yazılımsal oldugunu dusunmuyorum

withbrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Okçu
Öyle yapıyorum hocam şu anda birebir değişim istiyorum

Hocam direkt koşulsuz iade yapabiliyorsam öyle yapıyım.
bende de benzer durum oldu satıcı amazondu diret iade edip aynısından bir tane daha aldım.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ahmet
bende de benzer durum oldu satıcı amazondu diret iade edip aynısından bir tane daha aldım.
Bende öyle yapıyorum hocam şu anda iade işlemlerini sağlıyorum ancak kusurlu ürün olarak mı iade etsem normal iade mi sağlasam bilemedim sizce hangisi?

withbrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Okçu
Bende öyle yapıyorum hocam şu anda iade işlemlerini sağlıyorum ancak kusurlu ürün olarak mı iade etsem normal iade mi sağlasam bilemedim sizce hangisi?
normal ürün olarak. Kusurlu ürün olduğunu servise göndersen bile orada sorun çıkartmaz ve anlayamazlar. Uğraşma hiç gönder yenisini al

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
istanbulda yaşıyosan apple zorlu centerdan randevu al, büyük ihtimal sorunun çözülecektir, servis tarafında üstlerine tanımam

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ahmet
istanbulda yaşıyosan apple zorlu centerdan randevu al, büyük ihtimal sorunun çözülecektir, servis tarafında üstlerine tanımam
ankaradayım be hocam iadeye yolluyorum

normal ürün olarak. Kusurlu ürün olduğunu servise göndersen bile orada sorun çıkartmaz ve anlayamazlar. Uğraşma hiç gönder yenisini al
anladım hocam normal şekilde gönderiyorum.

şu anda iade talebinde bulundum cumartesi günü cihazı gelip alacaklar diğer süreçler için bilgilendireceğim.

Son düzenleme:

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf apak
ondan bahsetmiyorum hocam 4k videolarda parlaklık fulleniyor onu biliyorum ama bu dedigim ayrı bir şey tam olarak videodaki gibi oluyor herhangi bir uygulamada

hocam herhangi bir işlem yaparken bi anda rastgele bir şekilde linktekinin aynısı oluyor.
Bende de video izlerken gri renk patlaması oluyo ama benim telefon 2 yıllık sıfır almıştım güncellemeden sonra oldu

Top Bottom