Yardım İphone almak istiyorum ne yapmalıyım

telefoncu ve etiket olanları neden geçiyorsunuz hocam benimde 16 pro alma gibi bir düşüncem var
kendi tecrübem hepsi için böyle diyemem ama benim kendi tercihim. Çünkü bazı telefoncular (kendim de bu sorunu yaşadığım için) içini açıp parça almaya çalışıyor veya kötü durumdaki telefonları iyiymiş gibi gösterip kusurunu gizleyerek pahalıya satmaya çalışıyor. Etiket olanlarda telefoncudan çıkma telefon oluyor genelde. O yüzden pas geçiyorum. Dediğim gibi tamamen kendi tercihim. Olabildiğince tüm ikinci el şeyleri sahibinden almayı tercih ediyorum. Çoğu şeyim de ikinci eldir zaten.

ben ikinci el 17.5k ya 84 pili olan ip11 almıştım bana kalırsa düz model yerine pro modelleri tercih et. Androidden iosa geçiş benim için zor oldu aylardır iphone kullanıyorum hala ios çok eziyet gibi geliyor bana. Sahibindende genelde bayandan ve sahibinden tercihim oluyor. Telefoncu ve üzerinde etiket olan ilanları direkt pas geçiyorum. İçi açılmış olan cihazları da direkt geçiyorum. Orjinal serviste tamir görmüşlere şans veriyorum. Tercihlerin bu yönlerde olabilir.
Ustam biraz pahalıya almamısmısın sence merakımdan soruyorum

Ustam biraz pahalıya almamısmısın sence merakımdan soruyorum
denk geldi de aldım direkt yanımda biri satıyordu. Eski bir telefon olduğu için pili yüksek olan arıyordum. Tamamen denk geldi ve hoşuma gittiği için aldım. Pili 86 da olabilir ilk aldığımda şimdi hatırlamıyorum

hocam yd alırsanız ucuza bulabilirsiniz. benim kuzenim 16 pro max yd 42 bine aldı. telefonu 8 ay kullanıp 4 ay kullanamıyorsunuz. tamamen sizin tercihiniz ben 16 pro aldım 80 bine
Yd ile ugrasmak istemiyorum aile vs sorun ayrica ondan tr iyidir

denk geldi de aldım direkt yanımda biri satıyordu. Eski bir telefon olduğu için pili yüksek olan arıyordum. Tamamen denk geldi ve hoşuma gittiği için aldım. Pili 86 da olabilir ilk aldığımda şimdi hatırlamıyorum
mesela iş yerimde ip11 pro satmaya çalışan biri var ona da denk geldim ip11 proya yükseltmek istiyordum yine denk geldi ona geçebilirim o yüzden fiyatı çok sıkıntı değil

Yd ile ugrasmak istemiyorum aile vs sorun ayrica ondan tr iyidir
o zaman tr alın hocam ben de sizin gibi düşündüğüm için tr aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela iş yerimde ip11 pro satmaya çalışan biri var ona da denk geldim ip11 proya yükseltmek istiyordum yine denk geldi ona geçebilirim o yüzden fiyatı çok sıkıntı değil
ip11 alma hocam çok eski gereksiz para verirsiniz

o zaman tr alın hocam ben de sizin gibi düşündüğüm için tr aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ip11 alma hocam çok eski gereksiz para verirsiniz
dayı çok telefon kullanan biri değilim ip7 plus bile yetiyordu hafıza sıkıntısı olmasa kasmasını bile sorun etmezdim. Çok memnundum ip7 plustan. Eski telefonlar daha hoşuma gidiyor ki ip11 dediğin telefon daha kaç senelik bana eski gelmiyor.

14 düşünmeyin derim. 14 Pro Max kullanıcısıyım 3 senedir. Yeni apple AI yok mesela. Normal siri kullanıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,807
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri