Neler Yeni

Yardım İPHONE ARIZASI YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Utku Kulaç
Arkadaşlar merhaba geçenlerde telefonum sert bir şekilde yere düştü kasasında hiçbir şekilde çizik bile olmadı sonrasında telefon kapandı ve hiçbir şekilde açılmadı ardına telefon aşırı şekilde ısınmaya başladı bence mecburen poşetin içine buz koyup telefonun altına koydum servise vereceğim zamanda hiçbirşey söylemedim aniden kapandı açılmadı dedim çok fazla ısındı dedim garantiye yolladım sorup soruşturdum birkaç kişiye bana anakart arızası muhtemel olduğunu ve masrafın 24 25k çıkabileceğini söyledi öyleyse yaptırmalı mıyım yoksa yeni telefon mu almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Musa Şahin
Arkadaşlar merhaba geçenlerde telefonum sert bir şekilde yere düştü kasasında hiçbir şekilde çizik bile olmadı sonrasında telefon kapandı ve hiçbir şekilde açılmadı ardına telefon aşırı şekilde ısınmaya başladı bence mecburen poşetin içine buz koyup telefonun altına koydum servise vereceğim zamanda hiçbirşey söylemedim aniden kapandı açılmadı dedim çok fazla ısındı dedim garantiye yolladım sorup soruşturdum birkaç kişiye bana anakart arızası muhtemel olduğunu ve masrafın 24 25k çıkabileceğini söyledi öyleyse yaptırmalı mıyım yoksa yeni telefon mu almalıyım ?
telefonun modeli ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Utku Kulaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende yakın zamanda iPhone alacağım bu fiyatlarina baktım 24 25 bin liraya yd iPhone 15 alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaptırmak mantıksız oyüzden ama içinde önemli şeylerin vardı dersen yaptır
Yok zaten iclouda yedeklemiştim çoğunu ekstra icloud alıp ama bi anakart veya işlemci arızası bu kadar tutar mı resmen 0 telefon parası

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Alperen Çetin
Yok zaten iclouda yedeklemiştim çoğunu ekstra icloud alıp ama bi anakart veya işlemci arızası bu kadar tutar mı resmen 0 telefon parası
Ffpro gibi bir firmadan teklif alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Musa Şahin
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Utku Kulaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok pahalıya yapıyorlae onlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında tutması normal çünkü nanomilimlik oranlar ile çalışıyorlar
Peki ya garantiye girer mi garantisi daha 6 ay var devam ediyor

şahin doğan

80+ Platinum
Sonuçta şarjda ısındı kapandı diye biliyorlar kasada ufak çizik bile yok niye girmiyor ki
Kasada bir şey olmaması iç aksamda bir şey yok demek değil. Muhtemelen darbeye bağlı pil hasarı veya anakart hasarıyla alakalı kullanım sorunu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,626
Üyeler
171,065
Son üye
Morphine9999
Top Bottom