%75 civarı uygun bence değişim için.İphone 15 pil sağlığı %87 ne zaman degistirmek gerekir?
Yıl başından önce değiştirmeyi düşünüyordum ama seneye 16 ya da 17 pro alacağım. Değistirmek gerekir mi?
dostum %80 altinda yavas yavas degistirmek lazim bana kalirsa 75 e kadar idare edilebilir.İphone 15 pil sağlığı %87 ne zaman degistirmek gerekir?
Yıl başından önce değiştirmeyi düşünüyordum ama seneye 16 ya da 17 pro alacağım. Değistirmek gerekir mi?
seneye yeni telefon alacaksan eğer seni karşılayan bir batarya ise bırak kalsın eğer karşılamıyorsa karşılamadığı zaman direk apple servisine gidip orjinalle değiştirİphone 15 pil sağlığı %87 ne zaman degistirmek gerekir?
Bir gunu asla cıkarmiyor sabah 7 den 4 e kadar arada bi kullanıyorum parlıklığa dikkat ederek %20 ye gelmis oluyor. Kapanmıyor ama dikkat etmek gerekiyor.70-80 arası ideal. Aslında buna yüzdesel olarak bakmayın hocam. Önemli olan sizi bir gün boyunca idare edebiliyor mu edemiyor mu? Bende 14 pro max var. Gün içerisinde yoğun şekilde kullanıyorum. 84 falan pil yüzdesi ama şarj etmeden bir gün boyunca idare edebiliyorum. Eğer pil yüzdesi 83 e düşüp bataryası bir gün idare etmemeye başlarsa direk gider değiştirim.
Bu şekilde satmak ile pil degismis şekilde satmanın cok bi farkı olur mu?seneye yeni telefon alacaksan eğer seni karşılayan bir batarya ise bırak kalsın eğer karşılamıyorsa karşılamadığı zaman direk apple servisine gidip orjinalle değiştir
Hocam paranız batarya değişime el vermiyosa serisinden bi powerbank almak en mantıklısı. Hepsiburadada spigen 20.000 lik powerbank 839 liraya görmüştüm daha demin. Değerlendirebilirsiniz.Bir gunu asla cıkarmiyor sabah 7 den 4 e kadar arada bi kullanıyorum parlıklığa dikkat ederek %20 ye gelmis oluyor. Kapanmıyor ama dikkat etmek gerekiyor.
bu şekilde sat açtırırsan alıcı ürker hocam birde dışarıda yaptırırsan berbat oluyor orijinal bitik pil taktıkları çakmadan daha iyi arkadai 11 pili değiştirdi hem ısınıyor hemde şarj 78 deki pilden daha berbat gidiyorBir gunu asla cıkarmiyor sabah 7 den 4 e kadar arada bi kullanıyorum parlıklığa dikkat ederek %20 ye gelmis oluyor. Kapanmıyor ama dikkat etmek gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde satmak ile pil degismis şekilde satmanın cok bi farkı olur mu?
Batarya değistirme sıkıntı değil 4700₺ falandı galiba gerekli mi olur gereksiz mi olur diye merak etmistim.Hocam paranız batarya değişime el vermiyosa serisinden bi powerbank almak en mantıklısı. Hepsiburadada spigen 20.000 lik powerbank 839 liraya görmüştüm daha demin. Değerlendirebilirsiniz.
Apple dışında yaptirmam zaten arada cok fiyat farki olmuyor bence.bu şekilde sat açtırırsan alıcı ürker hocam birde dışarıda yaptırırsan berbat oluyor orijinal bitik pil taktıkları çakmadan daha iyi arkadai 11 pili değiştirdi hem ısınıyor hemde şarj 78 deki pilden daha berbat gidiyor
her hangi bir yere yaptırırsna oluyor işçilikte berbat oluyor fppro tarzı yerler varda ona verene kadar servise ver raporuyla sat daha iyiBatarya değistirme sıkıntı değil 4700₺ falandı galiba gerekli mi olur gereksiz mi olur diye merak etmistim.
10k lık powerbank var ama taşımayı cok sevmiyorum butun gun dışarda durmayacaksam.
Apple dışında yaptirmam zaten arada cok fiyat farki olmuyor bence.
eğer apple yada apple mağazası yoksa gürgençler var ise ve orijinal pil ile değiştirirsen fiyat düşmez hatta fazlasına satarsın ama orijinal iseBir gunu asla cıkarmiyor sabah 7 den 4 e kadar arada bi kullanıyorum parlıklığa dikkat ederek %20 ye gelmis oluyor. Kapanmıyor ama dikkat etmek gerekiyor.
Bu şekilde satmak ile pil degismis şekilde satmanın cok bi farkı olur mu?