Neler Yeni

İphone cihaz nasıl değerlendirilir ?

demircaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Akif Demircan
Dostlar merhaba turizm işi yapiyoruz biri arabada iphone x unutmuş yurt dışı cihaz cihazın şifresi var açamadım benim aklıma sim karttı çıkartıp başka telefona takıp oradan birilerine ulaşabilir miyim acaba diye düşündüm sizin aklınıza bu cihazı nasıl kullanabileceğim hakkında bir şey geliyor mu ya da şifrsini kıran vs birileri var mı

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
iPhone Bul açıksa adam zaten bulur. Ayrıca güç tuşu ile ses açma tuşuna aynı anda basılı tutarsan Tıbbi Kimlik diye bir yer açılabilir. Oraya girersen -eğer kaydettiyse- acil durum kişisini görüp oradan ulaşabilirsin.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Dostlar merhaba turizm işi yapiyoruz biri arabada iphone x unutmuş yurt dışı cihaz cihazın şifresi var açamadım benim aklıma sim karttı çıkartıp başka telefona takıp oradan birilerine ulaşabilir miyim acaba diye düşündüm sizin aklınıza bu cihazı nasıl kullanabileceğim hakkında bir şey geliyor mu ya da şifrsini kıran vs birileri var mı
adam cihazını kayıp moda alırsa sizin başınız ağırır zaten icloudlu veya şifreli bir iphone u kullanamazsınız.

demircaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Akif Demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPhone Bul açıksa adam zaten bulur. Ayrıca güç tuşu ile ses açma tuşuna aynı anda basılı tutarsan Tıbbi Kimlik diye bir yer açılabilir. Oraya girersen -eğer kaydettiyse- acil durum kişisini görüp oradan ulaşabilirsin.
Baktım tıbbi kişi yok kanka misafir yurt dışına gittmiştir büyük ihtimal uğraşmaz telefonla ama ben nasıl açabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam cihazını kayıp moda alırsa sizin başınız ağırır zaten icloudlu veya şifreli bir iphone u kullanamazsınızyurt

adam cihazını kayıp moda alırsa sizin başınız ağırır zaten icloudlu veya şifreli bir iphone u kullanamazsınız.
Yurt disina gitmistir kadin telefonu nasil kullanirim acaba bulmakla ugrasmaz

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Baktım tıbbi kişi yok kanka misafir yurt dışına gittmiştir büyük ihtimal uğraşmaz telefonla ama ben nasıl açabilirim

Yurt disina gitmistir kadin telefonu nasil kullanirim acaba bulmakla ugrasmaz
bir kere telefondan arama yapman imkansız bir yolu var ama forumda yasak mı bilmiyorum ama o yoldan gidersen tablet niyetine kullanırsın en fazla.

demircaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Akif Demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir kere telefondan arama yapman imkansız bir yolu var ama forumda yasak mı bilmiyorum ama o yoldan gidersen tablet niyetine kullanırsın en fazla.
akifdemirrcan kanka insta yazabilirmisin ordan işime yarasın bari telefon

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Icloud benim bildiğim açılmıyor. Bir ara 2. el alınan bir telefonda ilk sahibin Icloud hesabını istemişti. Açamadık telefon çöp oldu gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,615
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom