arkadaşlar selam 6s plus telefonum var şu dejiyi buldum mah ı çok yüksek geldi sizce şarzı iyi gidermi bu iyi midir? veya 6s plus için en iyi batarya hangisidir.
Çeşitli ilan veren sitelerde bu markaya çoğu zaman denk gelmekteyim, iyi gittiği yönünde olumlu yorumlar görüyorum. Nedir ne değildir çok fazla malumatım yok ancak, pil teknolojisinde adını duyurmuş bir marka olarak bilinmekte olduğu anlaşılmakta. Bence iyi gider mAh seviyeside oldukça iyi duruyor açıkcası. Belki diğer yorumcu arkadaşlarda yorumlarıyla katkı sağlayabilirler ürünle ilgili olarak. Ben olsam düşünmeden alırdım açıkcası. Kullandığım cihaz, huawei p20 lite 3350 mAh pil gücüne sahip bana iki gün rahatlıkla yetmekte.arkadaşlar selam 6s plus telefonum var şu dejiyi buldum mah ı çok yüksek geldi sizce şarzı iyi gidermi bu iyi midir? veya 6s plus için en iyi batarya hangisidir.
Epey araştırdım, orijinal alamıyorsanız en iyi yan sanayi pil Deji diyorlar. Deji Max alırsanız orijinal bataryadan daha yüksek mAh değerine sahip, böylece daha fazla ekran süresi alabiliyorsunuz ve pil döngüsü daha uzun sürede tükeniyor.arkadaşlar selam 6s plus telefonum var şu dejiyi buldum mah ı çok yüksek geldi sizce şarzı iyi gidermi bu iyi midir? veya 6s plus için en iyi batarya hangisidir.
çok teşekkür ederim hocam saolun.Çeşitli ilan veren sitelerde bu markaya çoğu zaman denk gelmekteyim, iyi gittiği yönünde olumlu yorumlar görüyorum. Nedir ne değildir çok fazla malumatım yok ancak, pil teknolojisinde adını duyurmuş bir marka olarak bilinmekte olduğu anlaşılmakta. Bence iyi gider mAh seviyeside oldukça iyi duruyor açıkcası. Belki diğer yorumcu arkadaşlarda yorumlarıyla katkı sağlayabilirler ürünle ilgili olarak. Ben olsam düşünmeden alırdım açıkcası. Kullandığım cihaz, huawei p20 lite 3350 mAh pil gücüne sahip bana iki gün rahatlıkla yetmekte.
çok teşşekkür ederim hocam saolun.Epey araştırdım, orijinal alamıyorsanız en iyi yan sanayi pil Deji diyorlar. Deji Max alırsanız orijinal bataryadan daha yüksek mAh değerine sahip, böylece daha fazla ekran süresi alabiliyorsunuz ve pil döngüsü daha uzun sürede tükeniyor.
Hepsiburada’daki dükkanlar yerine doğrudan deji.com.tr’den sipariş etmenizi öneririm.
Epey araştırdım, orijinal alamıyorsanız en iyi yan sanayi pil Deji diyorlar. Deji Max alırsanız orijinal bataryadan daha yüksek mAh değerine sahip, böylece daha fazla ekran süresi alabiliyorsunuz ve pil döngüsü daha uzun sürede tükeniyor.
Hepsiburada’daki dükkanlar yerine doğrudan deji.com.tr’den sipariş etmenizi öneririm.
outleti 85 tl normali 130 hangisni alayımEpey araştırdım, orijinal alamıyorsanız en iyi yan sanayi pil Deji diyorlar. Deji Max alırsanız orijinal bataryadan daha yüksek mAh değerine sahip, böylece daha fazla ekran süresi alabiliyorsunuz ve pil döngüsü daha uzun sürede tükeniyor.
saolun hocam6s olanından kullanıyorum güzel gidiyor üzmez
Pil sağlığı sürekli 100 gözüküyor 8-9 aydır kullanıyorum o azalmıyor değişik şekildesaolun hocam
Outlet’in ne anlama geldiğini yazmışlar hocam:çok teşekkür ederim hocam saolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok teşşekkür ederim hocam saolun.
hocam bunu alsam olurmu outlet yazıyor ne anlama geliyor bilmiyorumOUTLET iPhone 6 Plus (3810mAh) Mucize Batarya Deji
Orijinal bataryadan daha güçlü, OUTLET iPhone 6 Plus (3810mAh) Mucize Batarya Deji ile batarya deşarj sorununa uygun fiyatla çözüm.www.deji.com.tr
outleti 85 TL normali 130 hangisni alayım
saolun hocamOutlet’in ne anlama geldiğini yazmışlar hocam:
Sitemizde satışı yapılan OUTLET ürünler, aşağıdaki kusurlardan birini kapsar:
a)Etikette yer alan kusurlar(yırtılma, leke, vb.)
b)En çok 10 kez kullanılmış ürünler. (İlk 14 günde iade gelen sorunsuz ürünler)
c) Üretim kaynaklı, en çok %5 kapasite(mAh) kaybı bulunan ürünlerden oluşmaktadır.
-Ürün kusuru ürünün üzerine yapıştırılan etiketle müşteriye iletilir
-Ürün ambalajsız gönderilebilir.
-Bu kategoride satılan ürünlerimiz 1 yıl süreyle garantilidir.
Bence almışken outlet olmayanını alın, bu maddeler hoş maddeler değil Zaten bir kere alıyorsunuz en az 2-3 yıl idare ediyor.
saolun hocamPil sağlığı sürekli 100 gözüküyor 8-9 aydır kullanıyorum o azalmıyor değişik şekilde