Bilmiyorum büyük ihtimalle telefonun o an bir donanımı kullandığını ifade ediyor. Kamerada da çıkıyor o nokta. Kamera kullanımını ifade ediyor desem o da mantıklı değil haber sitesinin niye kamera erişimi olsunMerhaba arkadaşım iPhone x kullanıyor ve ekran resmi attı ekran resminin sağ alt köşesinde yeşil nokta ne anlama geliyor.
Bilmiyorum ki bende merak ediyorum bayaBilmiyorum büyük ihtimalle telefonun o an bir donanımı kullandığını ifade ediyor. Kamerada da çıkıyor o nokta. Kamera kullanımını ifade ediyor desem o da mantıklı değil haber sitesinin niye kamera erişimi olsun
Edit: Kamera erişimi demekmiş. Haber sitesinde telefon niye kamera kullanıyor yav?
ben xiaomi kullanıyorum, bende de ekranın sol üstünde çıkıyor mikrofon kullanan uygulama varken, onda da öyle olabilir.Merhaba arkadaşım iPhone x kullanıyor ve ekran resmi attı ekran resminin sağ alt köşesinde yeşil nokta ne anlama geliyor.
Ya bu imkansız desem yeridir çocuğa sorsam çok salakça şeyler merak ediyor der değişmezDuvar kağıdını değiştirmeyi deneyebilir misiniz? Sonucu da bildirirsen sevinirim.
Ama haber sitesinde kamera erişimi neden olsun kiiPhone durum çubuğunuzdaki turuncu ve yeşil göstergeler hakkında - Apple Destek (TR)
iOS 14 ve sonraki sürümlerinde bir uygulama mikrofonu veya kamerayı kullandığında turuncu bir nokta ya da kare veya yeşil bir nokta görüntülenir.support.apple.com
Yeşil kamera erişimi turuncu mikrofon erişimi demekmiş. Bende de ara ara çıkıyordu öğrenmiş oldum![]()
Onu ben de anlamadım ama telefonda o an kamera kullanan bir şey açık olabilir.Ama haber sitesinde kamera erişimi neden olsun ki![]()
O halde foruma sormanın anlamı yok. Sağ üstte olsa mikrofon/kamera anlamına geliyor. Bu altta olduğuna göre normal bir çözümü olmayacaktır. Apple.com üzerinde geçmişte bu şekilde çözüm bulunmuş.Ya bu imkansız desem yeridir çocuğa sorsam çok salakça şeyler merak ediyor der değişmez
iPhone durum çubuğunuzdaki turuncu ve yeşil göstergeler hakkında - Apple Destek (TR)
iOS 14 ve sonraki sürümlerinde bir uygulama mikrofonu veya kamerayı kullandığında turuncu bir nokta ya da kare veya yeşil bir nokta görüntülenir.support.apple.com
Yeşil kamera erişimi turuncu mikrofon erişimi demekmiş. Bende de ara ara çıkıyordu öğrenmiş oldum![]()
Ama yukarda gözüküyor normalde bu aasadaO halde foruma sormanın anlamı yok. Sağ üstte olsa mikrofon/kamera anlamına geliyor. Bu altta olduğuna göre normal bir çözümü olmayacaktır. Apple.com üzerinde geçmişte bu şekilde çözüm bulunmuş.
Kaynak: https://discussions.apple.com/thread/252044086
"Interesting. So I did take the photo myself and have had it as my background since June 2019 with no green dot. Once I updated, green dot appeared. Found original picture, no green dot on it. However, replaced background with new image and green dot is gone.
Thank you! That fixes the green dot problem"
Linki okudun mu?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama yukarda gözüküyor normalde bu aasada
Şimdi okudum çok tesekur ederim arkadaşım.Linki okudun mu?