iPhone ekran sağ alt köşesinde yeşil nokta

Murattilk

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşım iPhone x kullanıyor ve ekran resmi attı ekran resminin sağ alt köşesinde yeşil nokta ne anlama geliyor.

Ekler

• IMG_20220605_003002.jpg
    IMG_20220605_003002.jpg
    122.4 KB · Hit: 56
Merhaba arkadaşım iPhone x kullanıyor ve ekran resmi attı ekran resminin sağ alt köşesinde yeşil nokta ne anlama geliyor.
Bilmiyorum büyük ihtimalle telefonun o an bir donanımı kullandığını ifade ediyor. Kamerada da çıkıyor o nokta. Kamera kullanımını ifade ediyor desem o da mantıklı değil haber sitesinin niye kamera erişimi olsun 😅

Edit: Kamera erişimi demekmiş. Haber sitesinde telefon niye kamera kullanıyor yav?

Bilmiyorum büyük ihtimalle telefonun o an bir donanımı kullandığını ifade ediyor. Kamerada da çıkıyor o nokta. Kamera kullanımını ifade ediyor desem o da mantıklı değil haber sitesinin niye kamera erişimi olsun 😅

Edit: Kamera erişimi demekmiş. Haber sitesinde telefon niye kamera kullanıyor yav?
Bilmiyorum ki bende merak ediyorum baya

ben xiaomi kullanıyorum, bende de ekranın sol üstünde çıkıyor mikrofon kullanan uygulama varken, onda da öyle olabilir.

Duvar kağıdını değiştirmeyi deneyebilir misiniz? Sonucu da bildirirsen sevinirim.

Ya bu imkansız desem yeridir çocuğa sorsam çok salakça şeyler merak ediyor der değişmez
O halde foruma sormanın anlamı yok. Sağ üstte olsa mikrofon/kamera anlamına geliyor. Bu altta olduğuna göre normal bir çözümü olmayacaktır. Apple.com üzerinde geçmişte bu şekilde çözüm bulunmuş.

Kaynak: https://discussions.apple.com/thread/252044086

"Interesting. So I did take the photo myself and have had it as my background since June 2019 with no green dot. Once I updated, green dot appeared. Found original picture, no green dot on it. However, replaced background with new image and green dot is gone.

Thank you! That fixes the green dot problem"

Yeşil kamera erişimi turuncu mikrofon erişimi demekmiş. Bende de ara ara çıkıyordu öğrenmiş oldum 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O halde foruma sormanın anlamı yok. Sağ üstte olsa mikrofon/kamera anlamına geliyor. Bu altta olduğuna göre normal bir çözümü olmayacaktır. Apple.com üzerinde geçmişte bu şekilde çözüm bulunmuş.

Kaynak: https://discussions.apple.com/thread/252044086

"Interesting. So I did take the photo myself and have had it as my background since June 2019 with no green dot. Once I updated, green dot appeared. Found original picture, no green dot on it. However, replaced background with new image and green dot is gone.

Thank you! That fixes the green dot problem"
Ama yukarda gözüküyor normalde bu aasada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,102
Üyeler
192,610
Son üye
seyituguz
Geri