Neler Yeni

iphone ''ev'' size kritik uyarılar göndermek istiyor sorunu

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,305
merhaba telefon benim değil ablamın arkadaşının telefonu böyle bi uyarı vermeye başlamış daha yeni almış telefonu yüklemeleri felan yaparken bi anda böyle bi uyarı gelmiş ekran kilitlenmiş bişe yapamıyorlar çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Ekler

• WhatsApp Image 2022-10-27 at 21.27.42.jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-27 at 21.27.42.jpeg
    134.2 KB · Hit: 16,533
ekranda ne olduğu yazıyor işte okuma yazmanız yok mu kardeşim , kritik bildirimleri belirleyeceksiniz izin vererek telefon uçak modunda bile olsa yinede size bildirim arama falan gelecek gibi düşünebilirsiniz , kaç yıllık 3310 kullanıcısı olarak ben bile anladım , bence izin vermeyin çok da önemli değil diye yorumladım

ekranda ne olduğu yazıyor işte okuma yazmanız yok mu kardeşim , kritik bildirimleri belirleyeceksiniz izin vererek telefon uçak modunda bile olsa yinede size bildirim arama falan gelecek gibi düşünebilirsiniz , kaç yıllık 3310 kullanıcısı olarak ben bile anladım , bence izin vermeyin çok da önemli değil diye yorumladım
''ekran kilitlenmiş bişe yapamıyorlar çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?'' en baştan okursan müteşekkir olucam

Okuma yazmanız yok mu dedikten sonra telefon kitlendi yazısını okumayinca ben

İlk defa böyle bir şey görüyorum. Telefonun şarjının bitmesini bekleyin bakalım ne olacak

merhaba, sorunu çözebilmişler mi aynı sorumu yaşıyorum

Ses yükseltme, ses alçaltma ardından da güç tuşuna basılı tutun zorla kapatın telefonu sonrasında tekrar açın.

Arkadaşlar bir çözüm yolu buldum assistiveTouch eğer açıksa sizde ona basın aygıt diyin sonra fazlasına tıklayın orda yeniden başlat var ona tıklayın sorun çözülüyor bundan başka çözüm bulamadım ne yazıkki

iphone 8 ve sonrası için sırasıyla ses açma tuşuna 1 defa ses kapama tuşuna 1 defa ve kapatma tuşuna apple logosu gözükene kadar basın sonrasında telefonunuz açılacak :blobdance:

Telefonunuzun şarjının bitmesini bekleyin

Yeniden açılınca mesaj çıkmıyor

Telefon yeniden açıldığında her şey normal oluyor fakat ev aksesuar uygulamasını kapatmanızı öneririm.

merhaba telefon benim değil ablamın arkadaşının telefonu böyle bi uyarı vermeye başlamış daha yeni almış telefonu yüklemeleri felan yaparken bi anda böyle bi uyarı gelmiş ekran kilitlenmiş bişe yapamıyorlar çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Ben çözdüm sorunu, çözmek için yapman gereken önce ses açma düğmesine 1 kere basıp hızlıca ses kapama düğmesine de 1 kere basmak ardından hızlıca kapatma düğmesine basılı tutmak. Zaten 20 sn sonra kapanacak apple logosu çıkacak

ARKADAŞLAR BEN ÇÖZDÜM, İPHONE 11 VE ÜZERİ KULLANANLAR İÇİN. 1 SANİYE KADAR SES AÇMA TUŞUNA BASIP BIRAKIYOSUNUZ ARINDAN HEMEN AYNISINI KISMA TUŞUNDA YAPIYOSUNUZ SONRA KAPATMA YANİ GÜÇ DÜĞMESİNE 20-30 SANİYE KADAR BASIYOSUNUZ KAPANIYOR TELEFON TEKRAR AÇIP KULLANMAYA DEVAM EDEBİLYİOSUNUZ.

ARKADAŞLAR BEN ÇÖZDÜM, İPHONE 11 VE ÜZERİ KULLANANLAR İÇİN. 1 SANİYE KADAR SES AÇMA TUŞUNA BASIP BIRAKIYOSUNUZ ARINDAN HEMEN AYNISINI KISMA TUŞUNDA YAPIYOSUNUZ SONRA KAPATMA YANİ GÜÇ DÜĞMESİNE 20-30 SANİYE KADAR BASIYOSUNUZ KAPANIYOR TELEFON TEKRAR AÇIP KULLANMAYA DEVAM EDEBİLYİOSUNUZ.
telefonu dfu yani kurtarma moduna sokuyon oyle mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,476
Üyeler
173,382
Son üye
groott
Geri