Neler Yeni

iPhone fiyatları düşer mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tunay
Arkadaşlar iphone 11 cihazım var üst modellerine geçmeyi düşünüyorum fiyatları düşer mi acaba

Rulep

80+ Gold
kolay kolay düşmez vergilerle dönüyor ülke

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
chade
Aksine iphone 15 ile birlikte tüm cihazların fiyatları artacak yönünde söylemler var. Ayrıca Türkiyede yaşıyoruz. Şu ana kadar neyin fiyatı düşmüş de apple indirim yapacak?

Reindi

80+ Silver
Arkadaşlar iphone 11 cihazım var üst modellerine geçmeyi düşünüyorum fiyatları düşer mi acaba
hiç sanmam belki anca üniversite öğrencilerine vergi almayacağız dediler yaparlarsa üst modeller yarı paraya düşecek ama yapacaklarını sanmıyorum

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Özcan Karakaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu sordum kankam şey diyorlar yurt dışından gelen cihazlar gibi olur diyorlar sim kartı kendi üstüne olacak vs
hiç sanmam belki anca üniversite öğrencilerine vergi almayacağız dediler yaparlarsa üst modeller yarı paraya düşecek ama yapacaklarını sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 ay garantisi olan iPhone 13 var 128 gb benim iPhone 11 in üstüne 12 bin istiyor takasa sizce ne yapayım

Reindi

80+ Silver
Onu sordum kankam şey diyorlar yurt dışından gelen cihazlar gibi olur diyorlar sim kartı kendi üstüne olacak vs
yo öyle bir şey falan demedi kimse üniversite kaydın olsa yetiyor e yaptır açık öğretime kayıt al telefonunu temizce kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:

yo öyle bir şey falan demedi kimse üniversite kaydın olsa yetiyor e yaptır açık öğretime kayıt al telefonunu temizce kullan
ama bence onu yapmayacaklar sadece seçim vadi olarak kalacak

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
chade
10 ay garantisi olan iPhone 13 var 128 gb benim iPhone 11 in üstüne 12 bin istiyor takasa sizce ne yapayım
yurtdışı cihaz alırım senin yerinde olsam. kız kardeşim 26k ya iphone 14 pro max aldı mesela. 6k civarı kayıt parası var. her türlü tr den daha uygun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tunay
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bence onu yapmayacaklar sadece seçim vadi olarak kalacak
Kankam telefoncu tanıdık vardı öyle olur dedi de tam bilmiyorum

Top Bottom