iPhone fiyatları düşer mi

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar iphone 11 cihazım var üst modellerine geçmeyi düşünüyorum fiyatları düşer mi acaba

kolay kolay düşmez vergilerle dönüyor ülke

Aksine iphone 15 ile birlikte tüm cihazların fiyatları artacak yönünde söylemler var. Ayrıca Türkiyede yaşıyoruz. Şu ana kadar neyin fiyatı düşmüş de apple indirim yapacak?

Arkadaşlar iphone 11 cihazım var üst modellerine geçmeyi düşünüyorum fiyatları düşer mi acaba
hiç sanmam belki anca üniversite öğrencilerine vergi almayacağız dediler yaparlarsa üst modeller yarı paraya düşecek ama yapacaklarını sanmıyorum

Onu sordum kankam şey diyorlar yurt dışından gelen cihazlar gibi olur diyorlar sim kartı kendi üstüne olacak vs
hiç sanmam belki anca üniversite öğrencilerine vergi almayacağız dediler yaparlarsa üst modeller yarı paraya düşecek ama yapacaklarını sanmıyorum

10 ay garantisi olan iPhone 13 var 128 gb benim iPhone 11 in üstüne 12 bin istiyor takasa sizce ne yapayım

Onu sordum kankam şey diyorlar yurt dışından gelen cihazlar gibi olur diyorlar sim kartı kendi üstüne olacak vs
yo öyle bir şey falan demedi kimse üniversite kaydın olsa yetiyor e yaptır açık öğretime kayıt al telefonunu temizce kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yo öyle bir şey falan demedi kimse üniversite kaydın olsa yetiyor e yaptır açık öğretime kayıt al telefonunu temizce kullan
ama bence onu yapmayacaklar sadece seçim vadi olarak kalacak

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama bence onu yapmayacaklar sadece seçim vadi olarak kalacak
Kankam telefoncu tanıdık vardı öyle olur dedi de tam bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,385
Üyeler
186,880
Son üye
behalot