Tunay.Ündar
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Arkadaşlar iphone 11 cihazım var üst modellerine geçmeyi düşünüyorum fiyatları düşer mi acaba
hiç sanmam belki anca üniversite öğrencilerine vergi almayacağız dediler yaparlarsa üst modeller yarı paraya düşecek ama yapacaklarını sanmıyorumArkadaşlar iphone 11 cihazım var üst modellerine geçmeyi düşünüyorum fiyatları düşer mi acaba
TL nin değeri dışında hiçbirşey düşmez bu ülkedeArkadaşlar iphone 11 cihazım var üst modellerine geçmeyi düşünüyorum fiyatları düşer mi
hiç sanmam belki anca üniversite öğrencilerine vergi almayacağız dediler yaparlarsa üst modeller yarı paraya düşecek ama yapacaklarını sanmıyorum
yo öyle bir şey falan demedi kimse üniversite kaydın olsa yetiyor e yaptır açık öğretime kayıt al telefonunu temizce kullanOnu sordum kankam şey diyorlar yurt dışından gelen cihazlar gibi olur diyorlar sim kartı kendi üstüne olacak vs
ama bence onu yapmayacaklar sadece seçim vadi olarak kalacakyo öyle bir şey falan demedi kimse üniversite kaydın olsa yetiyor e yaptır açık öğretime kayıt al telefonunu temizce kullan
yurtdışı cihaz alırım senin yerinde olsam. kız kardeşim 26k ya iphone 14 pro max aldı mesela. 6k civarı kayıt parası var. her türlü tr den daha uygun.10 ay garantisi olan iPhone 13 var 128 gb benim iPhone 11 in üstüne 12 bin istiyor takasa sizce ne yapayım
Kankam telefoncu tanıdık vardı öyle olur dedi de tam bilmiyorumyo öyle bir şey falan demedi kimse üniversite kaydın olsa yetiyor e yaptır açık öğretime kayıt al telefonunu temizce kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama bence onu yapmayacaklar sadece seçim vadi olarak kalacak
öyle olursa hiç olmasın daha iyi ama sanmıyorum öyle olacağını hiç yapmazlarKankam telefoncu tanıdık vardı öyle olur dedi de tam bilmiyorum