Kondisyoner
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Dostum telefonun fotoğrafları buluta yüklemiş buluttan da fotoğrafları görmen için indiriyor biraz beklemen lazım mesela bir fotoğrafın üstüne gel orada görürsün indiriliyor diyeFotoğraflarım gözükmüyor bu fotoğrafları nasıl göreceğim acil yardım edin
Fotoğraflar yok gözükmüyor bir kere böyle gözüktü sonra tekrar aynı şekilde göremedimDostum telefonun fotoğrafları buluta yüklemiş buluttan da fotoğrafları görmen için indiriyor biraz beklemen lazım mesela bir fotoğrafın üstüne gel orada görürsün indiriliyor diye
kardeşim tamam işte bulursa yüklemiş bulut'tan indirecek fotoğrafları sen biraz açık tut telefonu o indirirFotoğraflar yok gözükmüyor bir kere böyle gözüktü sonra tekrar aynı şekilde göremedim
Anlamdın sen önceden ss aldım şuanda böyle gözükse indirir tamam ama böyle gözüken bir fotoğraf yok tekrar nasıl aktif edeceğim nerden göreceğimkardeşim tamam işte bulursa yüklemiş bulut'tan indirecek fotoğrafları sen biraz açık tut telefonu o indirir
Senkronizasyonu aç internette açık olsunAnlamdın sen önceden ss aldım şuanda böyle gözükse indirir tamam ama böyle gözüken bir fotoğraf yok tekrar nasıl aktif edeceğim nerden göreceğim
Gece yatarken telefonunu şarja tak ve Wi-Fi'a bağla. Sabah kalktığında düzelecektir.Fotoğraflarım gözükmüyor bu fotoğrafları nasıl göreceğim acil yardım edin
Bir seçenek var mı gelmiyor fotoğraf bir kere PC takınca gözüktü sonra hiç aynı şekilde getiremedimSenkronizasyonu aç internette açık olsun
Senkronizasyonun üzerine basılı tut senkronize et deBir seçenek var mı gelmiyor fotoğraf bir kere PC takınca gözüktü sonra hiç aynı şekilde getiremedim