metmetamet
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Geçen sene Kasım ayında Samsung Note 10 Lite'dan S24 Fe geçmek için Vatan Bilgisayar'a gitmiştim, yanında 14T Pro'yu da denedim ve her türlü özelliği S24 Fe'den daha iyiydi, anlık bir kararla Türkiye cihazı orijinal 14T Pro aldım (kaçak 20.000₺ ye bulunurken 44.000 ₺ verdim). Hızlı şarj rakipsiz, işlemci mükemmel, ekran iyi, kullanım hoş vs. başta çok memnundum ama bir gün oyun oynarken fps birden 60'a sabitlendi. Konuyu uzatmamak için detaya girmiyorum, bu sorunun çözümü telefondaki bazı özelliklerin kapanmasına sebep oluyor ve canımı sıkıyor. Bootloader kilidini açıp Avrupa rom atmaya çalışıyorum ama telefondan hevesim kaçtı. 22.000 ₺'ye takasda kullanıp bütün paramı da ekleyerek iPhone 17'ye geçmeyi kafaya koydum. Lanet ettim bir daha da Xiaomi'den çöp bile almayacağım. Yazılımda daha beceriksiz markalar görmediğim 2 Çin çöpü Xiaomi ve Tecno'dur. Birisi en iyi donanım ile en kötü yazılımı birleştirir, birisi telefonun araba bağlantısını engelleyecek şekilde rehber erişimini kilitler. Apple'a bugüne kadar kısıtlayıcılığından dolayı hep kötü gözle baktım ama her gördüğüm iPhone'u içten içe kıskanır oldum son zamanlarda. Geçen hafta da Macbook Air alıp açmadan iade etmiştim, içimde kaldı bir tık. Bir tık(!) sinirliyim dostlar hakkınızı helal edin.