Y yagizbakirci 80+ Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 2 Dün, 01:12 #1 Yurt dışı 17 pro max alacağım. Sarı sitede satıcılar ürünlerinin kapalı kutu olduklarını söylüyorlar. İstediğiniz sorgulamayı yapıp alabilirsiniz diyorlar. Kutu arkasında seri numarası yazıyormuş. Arkadaşın telefonu sorgulatınca satın aldığı tarih yazıyor. Bu telefonu açtıktan sonra mı saymaya başlıyor? Bir de ben sorgulatacağım zaman telefon hiç açılmamışsa ne yazması gerekiyor sorgulama kısmında? Ve istanbulda güvenilir nereden alabilirim bu telefonu
Yurt dışı 17 pro max alacağım. Sarı sitede satıcılar ürünlerinin kapalı kutu olduklarını söylüyorlar. İstediğiniz sorgulamayı yapıp alabilirsiniz diyorlar. Kutu arkasında seri numarası yazıyormuş. Arkadaşın telefonu sorgulatınca satın aldığı tarih yazıyor. Bu telefonu açtıktan sonra mı saymaya başlıyor? Bir de ben sorgulatacağım zaman telefon hiç açılmamışsa ne yazması gerekiyor sorgulama kısmında? Ve istanbulda güvenilir nereden alabilirim bu telefonu
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 9,320 Reaksiyon skoru 3,019 Dün, 01:43 #2 yagizbakirci yazmış: Yurt dışı 17 pro max alacağım. Sarı sitede satıcılar ürünlerinin kapalı kutu olduklarını söylüyorlar. İstediğiniz sorgulamayı yapıp alabilirsiniz diyorlar. Kutu arkasında seri numarası yazıyormuş. Arkadaşın telefonu sorgulatınca satın aldığı tarih yazıyor. Bu telefonu açtıktan sonra mı saymaya başlıyor? Bir de ben sorgulatacağım zaman telefon hiç açılmamışsa ne yazması gerekiyor sorgulama kısmında? Ve istanbulda güvenilir nereden alabilirim bu telefonu Devamı için tıklayın... Çok güvenme bence kutu kapatmak çoksa zor değil ayrıca orada iki tarih olması lazım üretim ve ilk kullanım diye
yagizbakirci yazmış: Yurt dışı 17 pro max alacağım. Sarı sitede satıcılar ürünlerinin kapalı kutu olduklarını söylüyorlar. İstediğiniz sorgulamayı yapıp alabilirsiniz diyorlar. Kutu arkasında seri numarası yazıyormuş. Arkadaşın telefonu sorgulatınca satın aldığı tarih yazıyor. Bu telefonu açtıktan sonra mı saymaya başlıyor? Bir de ben sorgulatacağım zaman telefon hiç açılmamışsa ne yazması gerekiyor sorgulama kısmında? Ve istanbulda güvenilir nereden alabilirim bu telefonu Devamı için tıklayın... Çok güvenme bence kutu kapatmak çoksa zor değil ayrıca orada iki tarih olması lazım üretim ve ilk kullanım diye