İphone için Bluetooth kulaklık önerisi

Tuna

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar merhaba iPhone kullanmaktayım ve kulaklığım Xiaomi Buds 3 Pro bugün dışarıda şarj kutusunu kaybettim ve yeni Bluetooth kulaklık almak istiyorum iPhone ile uyumlu çalışan bir model istiyorum aklımda Xiaomi Buds 4 Pro ve 5 Pro modelleri var ortalama fiyatları 2000-2400 arası bu fiyata bu modellerden daha iyi iPhone ile uyumlu çalışan model varsa tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba iPhone kullanmaktayım ve kulaklığım Xiaomi Buds 3 Pro bugün dışarıda şarj kutusunu kaybettim ve yeni Bluetooth kulaklık almak istiyorum iPhone ile uyumlu çalışan bir model istiyorum aklımda Xiaomi Buds 4 Pro ve 5 Pro modelleri var ortalama fiyatları 2000-2400 arası bu fiyata bu modellerden daha iyi iPhone ile uyumlu çalışan model varsa tavsiye eder misiniz?
Hocam %100 uyumlu istiyorsanız Apple marka alacaksınız ama bu saydıklarınız arasında 5 Pro modelini alabilirsiniz ama illaki kayıp olacaktır.

Hocam %100 uyumlu istiyorsanız Apple marka alacaksınız ama bu saydıklarınız arasında 5 Pro modelini alabilirsiniz ama illaki kayıp olacaktır.
hocam uyumlu derken uygulaması olsun yeterli az çok bi ayar yapılıyor orada tabi süper uyumlu olmasına gerek yok gürültü engellemesini aç kapa yapayım yeterli teşekkür ederim.

ben nothing in ürettiği buds pro 2 leri kullanıyorum, fiyatları artmış 2-2.5 arasına ama gayet iyi çalışıyorlar önerebilirim

Apple ile uyumlu olması için ya Airpods veya Beats almanız gerekiyor bulduğunuz herhangi bir modeli alabilirsiniz bu bütçede

Airpods 3 al bence hem uygun, hem sesi harika ama gürültü engelleme yok fakat prolara göre daha çok şarjı gidiyor.

Geri