Neler Yeni

Yardım İPHONE İÇİN MAGSAFE POWERANK ALDIĞIM İYİ Mİ?

siyabent

80+ Silver
Bi şarj aleti alacaktım ip14plus almışken magsafe olsun dedim 15w şarj destekliyor galiba magsafede 15wlık olsun kaliteli olsun 3000e kadar alabilirim fiyatları nedir bilmiyorum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kanka bütçenin yarısına direkt orijinal Apple MagSafe şarj ünitesi var ki. İstersen apple.com üzerinden veya daha uygun bir yer varsa oradan al direkt.

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi şarj aleti alacaktım ip14plus almışken magsafe olsun dedim 15w şarj destekliyor galiba magsafede 15wlık olsun kaliteli olsun 3000e kadar alabilirim fiyatları nedir bilmiyorum
Kılıf orijinal 2400lşealık MAGSAFE kılıf
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bütçenin yarısına direkt orijinal Apple MagSafe şarj ümitsiz var ki. İstersen apple.com üzerinden veya daha uygun bir yer varsa oradan al direkt.
Stand şeklinde istiyorum ya

Masaya sabitleyelim kalsın öyle

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

Masaya sabitleyelim kalsın öyle
Kablosuz şarj özelliği zaten çok fazla pil sağlığı yiyorken bir de Apple'dan başka bir marka kullanmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

siyabent

80+ Silver
Kablosuz şarj özelliği zaten çok fazla pil sağlığı yiyorken bir de Apple'dan başka bir marka kullanmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Hocam çokta önemli değil ya iki yıllık telefon zaten en geç seneye ya batarya ya tel değişirim

Peki şey var mı 1700e Apple MAGSAFE alayım bide 300 400e stand var mı MAGSAFE içine sabitleyeyim

MAGSAFE otomatik düzeltme büyük yazıyor bu arada:D düzeltmeyle ugrasmadım

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Hocam çokta önemli değil ya iki yıllık telefon zaten en geç seneye ya batarya ya tel değişirim

Peki şey var mı 1700e Apple MAGSAFE alayım bide 300 400e stand var mı MAGSAFE içine sabitleyeyim

MAGSAFE otomatik düzeltme büyük yazıyor bu arada:D düzeltmeyle ugrasmadım
Batarya derdiniz yoksa genel kullanıcıların memnun kaldığı ve lisanslı ürünler tercih edin derim. Hiç öyle 3000 liralara çıkmaya gerek yok.

siyabent

80+ Silver
Batarya derdiniz yoksa genel kullanıcıların memnun kaldığı ve lisanslı ürünler tercih edin derim. Hiç öyle 3000 liralara çıkmaya gerek yok.
Dediğim gibi stand yok mu MAGSAFE için

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Berk

ben bunu kullanıyorum çok ama çok memnunum. hem şekli hem duruşu hem batarya performansı harika. istersen 10000mah versiyonu da var ama bence ideali bu attığım olan, telefon üzerindeyken tutuşu hiç etkilemiyor. 10000mah olan çok genişletiyor elde tutmak zor oluyor.

siyabent

80+ Silver

ben bunu kullanıyorum çok ama çok memnunum. hem şekli hem duruşu hem batarya performansı harika. istersen 10000mah versiyonu da var ama bence ideali bu attığım olan, telefon üzerindeyken tutuşu hiç etkilemiyor. 10000mah olan çok genişletiyor elde tutmak zor oluyor.
Şarjım yeterli kalıyor mahsafe şarj aleti yeterli bana aslında

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Berk
Şarjım yeterli kalıyor mahsafe şarj aleti yeterli bana aslında
aa özür dilerim ben powerbank olarak algılamışım benim hatam ama düşününce 15w limit olduğu için powerbank sanki daha iyi bir tercih olabilir en azından dışarıda da kullanırsınız

siyabent

80+ Silver
aa özür dilerim ben powerbank olarak algılamışım benim hatam ama düşününce 15w limit olduğu için powerbank sanki daha iyi bir tercih olabilir en azından dışarıda da kullanırsınız
Typec ile şarj oluyor galiba bu powerbank benim Typec değil :D

Kanka bu attığında güzel aslında ama 5k yeterlimi bide ağırlığı nedir çok ağır mı

Typec ile şarj oluyor galiba bu powerbank benim Typec değil :D

Kanka bu attığında güzel aslında ama 5k yeterlimi bide ağırlığı nedir çok ağır mı
Genelde 20 30 şarjla evden çıkıyorum 😅 akşama kadar biter mi bu

Son düzenleme:
Top Bottom