Neler Yeni

IPhone İçin Şarj Adaptörü İlla Orijinal mi Olmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emirhan Özer
Herkese merhaba,

Iphone 16 pro aldım şimdi de şarj adaptörü almam gerekiyor fakat orijinal şarj adaptörü sadece 20w satılıyor. Telefon 25w destekliyor. Bunun yerine Anker, Spigen veya Baseus gibi kaliteli olup 25w destekleyen bir şarj adaptörü mü alayım yoksa 20w'lık kendi adaptörünü mü kullanayım? Arada şarj süresi vs. oynar mı? Eksisi artısı nedir bilen biri aydınlatabilir mi?

Nezha

80+ Bronze
Pahalı şarj adaptörleri kadar saçma bir şey yok. 10k mah magsafe özellikli 25w ve üstü düzgün marka powerbank al hem powerbankin olur hem ister magsafe ister kabloyla şarj edersin.
700 lira bir adaptör nedir ya

Mozambik

80+
Herkese merhaba,

Iphone 16 pro aldım şimdi de şarj adaptörü almam gerekiyor fakat orijinal şarj adaptörü sadece 20w satılıyor. Telefon 25w destekliyor. Bunun yerine Anker, Spigen veya Baseus gibi kaliteli olup 25w destekleyen bir şarj adaptörü mü alayım yoksa 20w'lık kendi adaptörünü mü kullanayım? Arada şarj süresi vs. oynar mı? Eksisi artısı nedir bilen biri aydınlatabilir mi?
Orijinal olsun içiniz rahat olsun.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
TAHA KOÇAK
Merhabalar,
Bir iPone 16 pro max kullanıcısı olarak 20W orijinal adaptör kullanıyorum ve şarj hızı beni tatmin edecek seviyede olduğunu söyleyebilirim. Yanı sıra Spigen ürünlerini de 4 yıldır kullanırım ve kalitesinde de çok memnunum, adaptörden yana Spigen markasını tercih edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emirhan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar,
Bir iPone 16 pro max kullanıcısı olarak 20W orijinal adaptör kullanıyorum ve şarj hızı beni tatmin edecek seviyede olduğunu söyleyebilirim. Yanı sıra Spigen ürünlerini de 4 yıldır kullanırım ve kalitesinde de çok memnunum, adaptörden yana Spigen markasını tercih edebilirsiniz.
eğer arada hız olarak çok bir fark yok ise orijinal alayım hocam o zaman

Mert

80+ Silver
Tercihim her zaman orijinal ile devam etmek, teknik bir açıklamam yok.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet
Herkese merhaba,

16 pro bendede var 1 ay oldu orj 20 w kullaniyorm sknti yok

reisgs34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yıldıray dörterler
bence hiç gerek yok orjinal şarj aleti almaya spigen 27w şarj aletini iphone 13 de kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
TAHA KOÇAK

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Buğra
Herkese merhaba,

her zaman orijinali alın derim pahalı bir cihazı böyle riske atmak saçma bence direk apple veya troydan alın internette çok sahtesi dönüyor

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır Kağan
12 kullanıyorum spigen 20w adaptör kullaniyorum hicbir sıkıntısı yok apple in orijinal kullanin demesi satış stratejisi

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,772
İsim
Yavuz
Spigen alın gerek y ok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular