Neler Yeni

IPhone İçin Şarj Adaptörü İlla Orijinal mi Olmalı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz
Herkese merhaba,

Iphone 16 pro aldım şimdi de şarj adaptörü almam gerekiyor fakat orijinal şarj adaptörü sadece 20w satılıyor. Telefon 25w destekliyor. Bunun yerine Anker, Spigen veya Baseus gibi kaliteli olup 25w destekleyen bir şarj adaptörü mü alayım yoksa 20w'lık kendi adaptörünü mü kullanayım? Arada şarj süresi vs. oynar mı? Eksisi artısı nedir bilen biri aydınlatabilir mi?
Spigen 45w kullanıyorum.

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Feyyaz Yalcin
Hayir duzgun bir marka ve kendi kablosunu kullanirsaniz sikinti cikmaz tavsiye ettigim markalar ugreen mcdodo spigen baseus samsung yerli olarak ttec

siyabent

80+ Bronze
16 pro Max orijinal 20w hızlı şarj adaptörü diğer çoğu25 30wattan hızlı şarj ediyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 pro Max orijinal 20w hızlı şarj adaptörü diğer çoğu25 30wattan hızlı şarj ediyor zaten
Ayriyeten çok büyük bir masrafı yok 4 yıldır aynı adaptörü kullanıyoruz

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
fre
Herkese merhaba,

Iphone 16 pro aldım şimdi de şarj adaptörü almam gerekiyor fakat orijinal şarj adaptörü sadece 20w satılıyor. Telefon 25w destekliyor. Bunun yerine Anker, Spigen veya Baseus gibi kaliteli olup 25w destekleyen bir şarj adaptörü mü alayım yoksa 20w'lık kendi adaptörünü mü kullanayım? Arada şarj süresi vs. oynar mı? Eksisi artısı nedir bilen biri aydınlatabilir mi?
senelerdir spigen 27w kullaniyorum sorun olmadi, arabada kesinlikle arabanin portlarindan şarz etme gelen enerjideki dalganalanmadan dolayi telefonun bozulabilir arabaya powerbank almani oneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emirhan Özer
@akastg @fyyz34 @Perfectshot06 @reisgs34 @Mr8ilgin @nanya

Aman ne olur ne olmaz kaliteli olsun deyip bu kombini (Anker Cihaz & Anker Kablo) sipariş ettim ama kutusunu açmadım, büyük ihtimalle iade edeceğim.

Herkesin demesine göre Spigen'de de sorun çıkmayacağı yönünde. Bir de full siyah olmasını istediğim için bu kombini (Spigen Cihaz & Mcdodo Kablo) karar verdim şimdilik. Siz ne düşünüyorsunuz bir sorun yaratır mı bu markalar?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
Yavuz
@akastg @fyyz34 @Perfectshot06 @reisgs34 @Mr8ilgin @nanya

Aman ne olur ne olmaz kaliteli olsun deyip bu kombini (Anker Cihaz & Anker Kablo) sipariş ettim ama kutusunu açmadım, büyük ihtimalle iade edeceğim.

Herkesin demesine göre Spigen'de de sorun çıkmayacağı yönünde. Bir de full siyah olmasını istediğim için bu kombini (Spigen Cihaz & Mcdodo Kablo) karar verdim şimdilik. Siz ne düşünüyorsunuz bir sorun yaratır mı bu markalar?
Spigen kabloda vardı onu alsaydın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye
lordofhorses12
Top Bottom