Neler Yeni

IOS iphone kullananlar yardımcı olabilirmi

Enginx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Engin
Ben iphone 12 alacam 64gblıgi almayı dusunuyorum ios sistemi ve sosyal medya uygulamalariyla beraber kaç gb yer kaplıyor ona göre bi karar verecem yardimci olursaniz cok sevinirim iosun son surumu icin soyledim

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
iphone almak istiyorsan bilmem ancak o fiyata daha iyi telefonlar var.

Enginx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne gibi mesela

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben iphone 12 alacam 64gblıgi almayı dusunuyorum ios sistemi ve sosyal medya uygulamalariyla beraber kaç gb yer kaplıyor ona göre bi karar verecem yardimci olursaniz cok sevinirim iosun son surumu icin soyledim
Ben kullanıyorum benim çok fotağrafım yok biraz fazladan uygulamam var insta felan ne ararsan var 20gb alan kullanıyorum şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone kullanan birisi olarak önermiyorum önerilere açık iseniz önerenleri takmayın hepsi 10yıllık android den geçiş yapıp kıyaslıyorlar

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Biraz bütçe daha ayırıp 64 gb değil de 128 gb al "O fiyata daha iyi telefonlar var" diyen birini görürsen ciddiye alma iphone kalitesine erişememiș insanlar onlar

Grxttr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir
Şuanki kullandığınız telefon ne?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Seni idare eder diye düşünüyorum fakat 128GB'lık almaya bak. Öneri istersende S20 alabilirsin, güzel telefondur. İPhone 12 veya S20 alırsan ikiside seni üzmez bundan emin olabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
i forgot
64GB'yi doldurmanız zor bence uygulamaların ortalaması 1 gb tutuyor sayılır tabi kullanımına göre değişir

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
64 gb yetmeyebilir ayrıca android kullanıyorsanız ordan devam edin derim siz bilirsiniz, param olsa bile bir telefona o kadar para vermezdim şahsen ( şuanki iphone 12 fiyatına göre söylüyorum).

Enginx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Engin
Şuanki kullandığınız telefon ne?
S7edge

Ben kullanıyorum benim çok fotağrafım yok biraz fazladan uygulamam var insta felan ne ararsan var 20gb alan kullanıyorum şuan

İphone kullanan birisi olarak önermiyorum önerilere açık iseniz önerenleri takmayın hepsi 10yıllık android den geçiş yapıp kıyaslıyorlar
iphone son sürümmü

64GB'yi doldurmanız zor bence uygulamaların ortalaması 1 gb tutuyor sayılır tabi kullanımına göre değişir
Fazla video ceken birisi degilim zaten fazlalik fotolarida yedekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom