Ben iphone 12 alacam 64gblıgi almayı dusunuyorum ios sistemi ve sosyal medya uygulamalariyla beraber kaç gb yer kaplıyor ona göre bi karar verecem yardimci olursaniz cok sevinirim iosun son surumu icin soyledim
Ben kullanıyorum benim çok fotağrafım yok biraz fazladan uygulamam var insta felan ne ararsan var 20gb alan kullanıyorum şuanBen iphone 12 alacam 64gblıgi almayı dusunuyorum ios sistemi ve sosyal medya uygulamalariyla beraber kaç gb yer kaplıyor ona göre bi karar verecem yardimci olursaniz cok sevinirim iosun son surumu icin soyledim
Yo, ben yeni çıkmış android de gördüm bir iPhone değil.İphone kullanan birisi olarak önermiyorum önerilere açık iseniz önerenleri takmayın hepsi 10yıllık android den geçiş yapıp kıyaslıyorlar
Biraz bütçe daha ayırıp 64 gb değil de 128 gb al "O fiyata daha iyi telefonlar var" diyen birini görürsen ciddiye alma iphone kalitesine erişememiș insanlar onlarBen iphone 12 alacam 64gblıgi almayı dusunuyorum ios sistemi ve sosyal medya uygulamalariyla beraber kaç gb yer kaplıyor ona göre bi karar verecem yardimci olursaniz cok sevinirim iosun son surumu icin soyledim
S7edgeŞuanki kullandığınız telefon ne?
iphone son sürümmüBen kullanıyorum benim çok fotağrafım yok biraz fazladan uygulamam var insta felan ne ararsan var 20gb alan kullanıyorum şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
İphone kullanan birisi olarak önermiyorum önerilere açık iseniz önerenleri takmayın hepsi 10yıllık android den geçiş yapıp kıyaslıyorlar
Fazla video ceken birisi degilim zaten fazlalik fotolarida yedekliyorum64GB'yi doldurmanız zor bence uygulamaların ortalaması 1 gb tutuyor sayılır tabi kullanımına göre değişir