DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
64 GB kısa süre içerisinde yetmemeye başlayacaktır. En az 128 GB almanızı öneririm.
Pek video ceken birisi degilim oyun olarakla okey kart oyunu filan oynarim onun disinda gunluk uygulamalar iste fazlalik fotolarida yedekleyip telefondan siliyorum yinede sikinti yasarmiyim ilerde acaba64 GB kısa süre içerisinde yetmemeye başlayacaktır. En az 128 GB almanızı öneririm.
Bu telefon en az 5 yıl kullanılabilir. Siz de uzun süre kullanacaksınız diye sıkıntı OLUR. En az 128 GB gerekiyor.Pek video ceken birisi degilim oyun olarakla okey kart oyunu filan oynarim onun disinda gunluk uygulamalar iste fazlalik fotolarida yedekleyip telefondan siliyorum yinede sikinti yasarmiyim ilerde acaba
64gb senin her türlü işini görür merak etmeBen iphone 12 alacam 64gblıgi almayı dusunuyorum ios sistemi ve sosyal medya uygulamalariyla beraber kaç gb yer kaplıyor ona göre bi karar verecem yardimci olursaniz cok sevinirim iosun son surumu icin soyledim
yetmediği yerde iclouddan depolama satın alabilir ?Bu telefon en az 5 yıl kullanılabilir. Siz de uzun süre kullanacaksınız diye sıkıntı OLUR. En az 128 GB gerekiyor.
Onu da yapabilir ama gidip 11.000 TL verip telefon alıp depolama rezilliği çekmek istemem ben.64gb senin her türlü işini görür merak etme
Mesaj otomatik birleştirildi:
yetmediği yerde iclouddan depolama satın alabilir ?
ya arkadaşlarımdada var bendede 64gblik modeli var 40gb boşta duruyor öyle bir sıkıntı çekmesi için çok fazla resim video vb şeyleri depolaması gerekiyorOnu da yapabilir ama gidip 11.000 TL verip telefon alıp depolama rezilliği çekmek istemem ben.
Senin telefon ne knkya arkadaşlarımdada var bendede 64gblik modeli var 40gb boşta duruyor öyle bir sıkıntı çekmesi için çok fazla resim video vb şeyleri depolaması gerekiyor
11Senin telefon ne knk
24gb kullaniyorun galiba 40gb boş alanın olduguna gore peki o 24gb ı nasil doldurdun ne var yani telefonda
normal telefon uygulamaları teams whatsapp twitter banka uygulamaları yaklaşık 500 civarı fotoğraf.24gb kullaniyorun galiba 40gb boş alanın olduguna gore peki o 24gb ı nasil doldurdun ne var yani telefonda
Anladim benim kullanimimda boyle yeterli o zaman 64normal telefon uygulamaları teams whatsapp twitter banka uygulamaları yaklaşık 500 civarı fotoğraf.
yeter dostumAnladim benim kullanimimda boyle yeterli o zaman 64
Anladim benim kullanimimda boyle yeterli o zaman 64
Telefonu hepsiburadadan almayi dusunuyorum satici kendisi burda magazalardan 600tl ucuza geliyor distributor garantili diyor bir sikinti yasarmiyim sence hic almadim internettenyeter dostum