Neler Yeni

IOS iphone mobil oyun önerisi kol ile.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Arkadaşlar havalar malum ısındı artık geceleyin terasta takılmak istiyorum xbox kontrolcüsü ile oyun oynamak istiyorum birşeyler içerek serinde geçen yıl full androide fortnite ve apex oynuyordum lakin appstore de onlar yok ne önerirsiniz benzer oyun olarak.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaşlar havalar malum ısındı artık geceleyin terasta takılmak istiyorum xbox kontrolcüsü ile oyun oynamak istiyorum birşeyler içerek serinde geçen yıl full androide fortnite ve apex oynuyordum lakin appstore de onlar yok ne önerirsiniz benzer oyun olarak.
Epic games yok mu app store'da

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Call of duty'den başka bir oyun kaldı mı dediklerin hariç

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Online oyun önerim yok, ama Apple Arcade üyeliğindeki oyunlara bakmanı öneririm çoğunda Gamepad desteği var ve oyunların çoğu kaliteli oyunlar. Daha önce hiç almadıysan 1 ay bedava verir, yeni iPhone aldıysan 3 ay bedava verir.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Online oyun önerim yok, ama Apple Arcade üyeliğindeki oyunlara bakmanı öneririm çoğunda Gamepad desteği var ve oyunların çoğu kaliteli oyunlar. Daha önce hiç almadıysan 1 ay bedava verir, yeni iPhone aldıysan 3 ay bedava verir.
evet var göz gezdirdim dikkatimi çeken nba2k13 oldu tek samuray hack falan var oda çocuk oyunu gibi ilk 3 ay bedava vermişti genelde oyun oynamam telefonda zaten akşam serininde vakit öldürmek için baktım zaten oyun ondada adam akılı oyun yok :D

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Yarış oyunu carx street var açık dünya bende iphone kullanmıyorum ki söyliyim az bişe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Terası sıcaklatmak için genshin impact 😂 bu iki önerdiğim oyun battle royale değil ama güzel oyunlar
mmo oynarsam biraz daha kusucam adamım silkroad new world yeni bıraktım hayatım geri kalanında görmek istemiyorum ahahahh

Top Bottom