Berkyozclk
80+ Bronze
gireyim dedim snapchat indirdim giriş yaparken ban yedim alakasızca apk falan indirmeye calısıyorum nasıl yapıcam bilen var mı
Iphone APK indiremez IPA varsa IPA indirir APK Androidler icindir.gireyim dedim snapchat indirdim giriş yaparken ban yedim alakasızca apk falan indirmeye calısıyorum nasıl yapıcam bilen var mı
İphone cihaza nasıl apk yüklemeye çalıştınız? Varsa bir taktik biz de bilelim.gireyim dedim snapchat indirdim giriş yaparken ban yedim alakasızca apk falan indirmeye calısıyorum nasıl yapıcam bilen var mı
hocam apk nın açılımı android ile başlıyor zaten. soru başlamadan bitti
İphone cihaza nasıl apk yüklemeye çalıştınız? Varsa bir taktik biz de bilelim.
ya beyler bilsem zaten duzgun acıklama yaparım bos konuscagınıza ne yapcam yardım edin la ipa mı ne ondan nasıl yapcam yaw yardım deil köstek oluyonuzöncelikle ios cihazlara apk uzantılı dosya yükleseniz bile açamazsınız.
apk to ipa diye arat Google'ye. Dönüştürme siteleri var sadsad:SD:.ya beyler bilsem zaten duzgun acıklama yaparım bos konuscagınıza ne yapcam yardım edin la ipa mı ne ondan nasıl yapcam yaw yardım deil köstek oluyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
dalga gecmeye gelmiş millet gülün tamam da yardımınızı da edin
ya bro camide işe basla vaaz ver ya alah allah oyle bi şey diyosun ki 20 yasında olmusuz verdigin oneriye bak yawSnapChat indirip napican be olm kafaya zarar uygulama onun yerine kitap oku dışarı çıkın bişi yapın aw
geldi bilgisayar mucidiapk to ipa diye arat Google'ye. Dönüştürme siteleri var sadsad:SD:.
Bu olabilir belki bilmiyorum IOS cihazım yok.ya beyler bilsem zaten duzgun acıklama yaparım bos konuscagınıza ne yapcam yardım edin la ipa mı ne ondan nasıl yapcam yaw yardım deil köstek oluyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
dalga gecmeye gelmiş millet gülün tamam da yardımınızı da edin
hacı aramızda 1 yıl var ne alaka oturucağına çalış bari bi yerde abya bro camide işe basla vaaz ver ya alah allah oyle bi şey diyosun ki 20 yasında olmusuz verdigin oneriye bak yaw
Kanka o olmuyor ya.apk to ipa diye arat Google'ye. Dönüştürme siteleri var sadsad:SD:.
Google'ye 2 kelime yazıp apknın iphone cihaza yüklenemeyeceğini anlaman gerekirdi. Millet ondan dalga geçiyor olabilir.