Nereye okutmaya çalışıyosunziraat mobilde nfc tanımlaması yapamıyorum kimlik kartını okutamıyorum
hepsi burada üzerinden kimlik doğrulaması yapıyorum çipi okutun diyor her yerine denedim de olmadıVar ve açık geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereye okutmaya çalışıyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
kameranın altına yada yanına temas ettirmen gerek
dinamik adanın olduğu yere doğru okutziraat mobilde nfc tanımlaması yapamıyorum kimlik kartını okutamıyorum
iPhone model telefonlarda NFC kilit açma işleminin yapılması belirli adımların takip edilmesi ile yapılmaktadır.iphone nfc özelliğini bulamadım model 14 pro max
bende öyle bir bölüm yok hocamiPhone model telefonlarda NFC kilit açma işleminin yapılması belirli adımların takip edilmesi ile yapılmaktadır.
Ayarları girin.
Kontrol Merkezi menüsüne gidin.
NFC etiket okuyucusu için + işaretine bir kez basın.
Şimdi okuma tamamlandığında NFC ikonuna tıklamanız yeterli.
Tüm iPhone modellerinde NFC açma işlemi aynı olmaktadır.
Bu işlem telefonun güvenliğini tehlikeye atmaz. Bunun nedeni, bu özelliğin varsayılan olarak devre dışı olmasıdır. Ayrıca açılmadığı sürece otomatik olarak açılmayacaktır. Bu nedenle manuel olarak açılmadığı sürece herhangi bir işlem yapılmadığı için herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmamaktadır.
tamam olduı fakat su ziraatin temmasız ödeme kısmı cıkmıyo halen nfc olmasına rağmendinamik adanın olduğu yere doğru okut
O özellik Türkiye'deki iPhone'larda yoktamam olduı fakat su ziraatin temmasız ödeme kısmı cıkmıyo halen nfc olmasına rağmen