S24 ultra.Merhaba, 18 yaşındayım ve iphone almayı düşünüyorum. Günümüz şartlarında iphoneler çok pahalı olduğu için yd alsam mı diye düşünüyorum. Sizce yd mi almalıyım? düz iphone yerine pro almayı tercih ederim.
30 40k diyeyim.bütçe söylemeden bişey diyemeyiz
hocam hayatım boyunca samsung kullandım bi iphone deneyimi yaşamak istiyorum ya.S24 ultra.
Şuan bende aynı durumdayım çok samsung kullandım iphone 14 40k civarında bende 14 almayı düşünüyorum30 40k diyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hayatım boyunca samsung kullandım bi iphone deneyimi yaşamak istiyorum ya.
14 alma dinamik ada bile yok alacaksaniz en düşük 15 almaya çalışınŞuan bende aynı durumdayım çok samsung kullandım ıphone 14 40k civarında bende 14 almayı düşünüyorum
yd almak mantıklı olmaz mı? tr ip6 var çekmecemde14 alma dinamik ada bile yok alacaksaniz en düşük 15 almaya çalışın
ya ben düz almayı düşünmüyorum gereksiz olur en az pro almayı düşünüyorum da yd mi alsam diye düşünüyorum.Şuan bende aynı durumdayım çok samsung kullandım iphone 14 40k civarında bende 14 almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyatlara iphone 13 veya 14 alınabilir
60Hz ekranı var 14 Pro daha mantıklı.14 alma dinamik ada bile yok alacaksaniz en düşük 15 almaya çalışın
O zaman 16 pro Max daha mantıklı60Hz ekranı var 14 Pro daha mantıklı.
Sıfır değil 2.el alınır veya YD alınır. 60Hz ekranlı telefona 10K bile verilmez.O zaman 16 pro Max daha mantıklı
14 40 bin lira
14 pro 80 bin arada iki kat fark varken pro daha mantıklı denir mi imkan varsa pro alsın ama 14 falan almayın 15 alın en düşük
Yok sen vermezsinSıfır değil 2.el alınır veya YD alınır. 60Hz ekranlı telefona 10K bile verilmez.