Iphone orijinal şarj kablosu ve adaptörü yandı.

dmntc16

80+
Reaksiyon skoru
0
orijinal apple şarj adaptörü ve kablosu yandı
IMG_1304.webp

alalı 2 hafta olan orijinal adaptör ve şarj aletim yandı. yatağımda yatıyordum ve tuhaf bir koku geldi kontrol ettiğimde şarj adaptörü ve kablosunun yandığını fark ettim. bunlar garantiye alınır mı alınırsa ikisi birden alınır mı ?

Ekler

• IMG_1305.webp
    IMG_1305.webp
    871.4 KB · Hit: 18
Geçmiş olsun. Nereden aldınız? Orijinalliğinden emin misiniz?

Geçmiş olsun. Nereden aldınız? Orijinalliğinden emin misiniz?
teşekkür ederim. elektronik dükkanından aldım orijinalliğinden eminim kutu üzerinden sorguladım. bugün aldığım yere gidip bir soracağım. satıcının söylediğine göre 2 yıl garantisi varmış.

teşekkür ederim. elektronik dükkanından aldım orijinalliğinden eminim kutu üzerinden sorguladım. bugün aldığım yere gidip bir soracağım.
Kutu uzerinden nereden sorguluyorsunuz, ben Vatan'dan bizzat gidip magazadan aldim, kutu uzerinde orijinalligini teyit edin olarak bir sey yoktu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fake dogrulama sizi fake siteye atip, orijinal gostermis olabilir, dikkat edin.

Bende de Orijinal Adaptor + Anker Powerline III kablo ile kullaniyorum, suan bir problem olmadi, Allah korusun'da olmasin zaten.

seri numarası üzerinden kontrol ettim apple destek üzerinden

O zaman tamamdir hocam, ben QR benzeri bir dogrulama zannettim.

Gerci seri no'da kopyalaniyor, dediginiz gibi aldiginiz yer ile gorusun.

orijinal apple şarj adaptörü ve kablosu yandıAlıntıyı görüntüle
alalı 2 hafta olan orijinal adaptör ve şarj aletim yandı. yatağımda yatıyordum ve tuhaf bir koku geldi kontrol ettiğimde şarj adaptörü ve kablosunun yandığını fark ettim. bunlar garantiye alınır mı alınırsa ikisi birden alınır mı ?
Seri no kopyalanabiliyor orjinal bir adaptör de bunun yaşanacağını sanmam fabrika çıkışlı hatalı olsa bile bu adaptörler bu duruma gelmeyecek kadar dayanıklı

Apple in orjinal 30w şarj aletini kullanıyorum pazarama üzerinden satın aldım orjinalliğini sorgulamak için apple desteği aradım şarj aleti kulaklık gibi ürünlerin orjinalliğini seri numarası üzerinden sorgulayamazsın dedi troy gibi yetkili servislere götürüp kontrol ettirmeniz lazım demişti bana bence aldığınız ürün sahte.

Geri