Iphone Şarj Adaptörü Belkin

LoeLzo

80+
Reaksiyon skoru
17
Dün MediaMarkt'ten Iphone 17 Pro için adaptör alacaktım. Oradaki görevli "belkin" marka önerdi. Önerirken de dedi ki Apple'nin kendi sitesinde de var olan bir adaptör ve uyumlu dedi. Apple sitesinde baktığımda belkin ile ilgili aksesuarlar var ama adaptör yok. Belkin markanın apple ile bir birlikteliği var mı ? Önerilen ürünün linkini aşağıya bırakıyorum.

yok dimi işte bende mecbur hepsiburadadan verdm kasım başında gelcek heryer öyleymiş heralde
Her yer öyle. Ben çok araştırdım ama hiçbir yerde yok. Apple'dan verdim geçen hafta. 30 Ekim'de teslim edilecek bana.

Apple center yada yetkili mağazalarından paraya kıyıp 30w şarj aleti alın. O kadar yüksek meblağ ödeyerek alınmış cihazı riske atmaya gerek yok.

5 yıl önce kablosuz sarj almıştım hala canavar gibi türkiye ayağı gibi bişey sanırım o heryerde aynısı söylenıyor belkin için

belkin güzel marka. Abd de çok popüler.

iphone için

belkin
ugreen
spigen

bu 3 cihazı öneririm sana. Ben spigen kullanıyorum iphone 14den beri. Orijinalı 20w ve 20w a gidip o kadar para vermeye gerek yok.
Kablo için spigen veya belkin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama 45 w almana gerek yok. İphone 17 serisi 33w falan alıyor sanırım https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...kt-30w-usb-c-sarj-adaptoru-beyaz-1246780.html bunu alabilrisn.

Elimde bu 2 şarj aletleri var. İkisi de iş görür mü ?
belkin güzel marka. Abd de çok popüler.

iphone için

belkin
ugreen
spigen

bu 3 cihazı öneririm sana. Ben spigen kullanıyorum iphone 14den beri. Orijinalı 20w ve 20w a gidip o kadar para vermeye gerek yok.
Kablo için spigen veya belkin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama 45 w almana gerek yok. İphone 17 serisi 33w falan alıyor sanırım https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...kt-30w-usb-c-sarj-adaptoru-beyaz-1246780.html bunu alabilrisn.
Elimde bunlar var.

Ekler

• 45w.webp
    45w.webp
    8.5 KB · Hit: 11
  • spigen.webp
    spigen.webp
    8.3 KB · Hit: 11
Dün MediaMarkt'ten Iphone 17 Pro için adaptör alacaktım. Oradaki görevli "belkin" marka önerdi. Önerirken de dedi ki Apple'nin kendi sitesinde de var olan bir adaptör ve uyumlu dedi. Apple sitesinde baktığımda belkin ile ilgili aksesuarlar var ama adaptör yok. Belkin markanın apple ile bir birlikteliği var mı ? Önerilen ürünün linkini aşağıya bırakıyorum.
Anker aldım ben en güvenlisi o geldi Apple ile işbirliği var Apple Store'a özel powerbank falanda üretiyor Anker

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,481
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri