Neler Yeni

iPhone satıp S23 Alınır mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kullanan veya bilgisi olan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Şuanda iPhone SE kullanıyorum, pil konusunda sıkıntıları var ve şuana kadar hiç tam ekran bir cihaz kullanmadım. Hazır piyasa değeri yerin dibine girmemişken iPhone satıp S23 almak ne kadar mantıklı? Ve en önemli konu S23 pil anlamında iyi midir?

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Çağatay Yılmaz
Kullanan veya bilgisi olan kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Şuanda iPhone SE kullanıyorum, pil konusunda sıkıntıları var ve şuana kadar hiç tam ekran bir cihaz kullanmadım. Hazır piyasa değeri yerin dibine girmemişken iPhone satıp S23 almak ne kadar mantıklı? Ve en önemli konu S23 pil anlamında iyi midir?
se kaç

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Kaliteli telefon.

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
msbsb
iphoenlere cok zam geldiği için artık fiyatını hak etmiyor bence s23 mantıklı bir seçim olacaktır

şahin doğan

80+ Platinum
S23'e geçilir. Her açıdan telefon daha iyi sadece alışkanlıklar sıkıntı olur. S23 pil konusunda standart. iPhone 13 ile benzer pil performansı veriyor. 6-8 Saat ekran süresi.

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Alınır kanka ben 2 gün kadar kullandım s23 ü boyutu küçük geldiği için iade ettim ama 2 günde bile özellikle ekran performansı beni çok memnun etti sanırım s23 ultra alıcam.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Xiaomi ye laf ettirmem hocam 11t pro var taş gibi telefon
Xiaomiye laf etmedim zaten ya şarjı uzun gitmesinden bahsettim. Bir yakınımda var xiaomi mi a1. 4 yıl oldu aşağı yukarı hala 8 saat ekran süresi veriyor. Benim telefonu yeni aldım bu da 8 saat ekran veriyordu :shy:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
2. Nesil.
iphoenlere cok zam geldiği için artık fiyatını hak etmiyor bence s23 mantıklı bir seçim olacaktır
Zaten iPhone alma niyetim pek yok, alsam bana en uygun cihaz 14 Pro, onun da fiyatı malum. Sadece iPad ile iyi ekosistem oluyordular o biraz kötü olacak ama pek dert değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S23'e geçilir. Her açıdan telefon daha iyi sadece alışkanlıklar sıkıntı olur. S23 pil konusunda standart. iPhone 13 ile benzer pil performansı veriyor. 6-8 Saat ekran süresi.
iPhone 13 ile aynı denebilecek düzeydeyse mükemmel. iPhone 13 benim cihazı ikiye katlıyor pilde.

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
şu iphone se yi almayın aldırmayın artık

Top Bottom