İphone 12 mini yada 12 alınır mı ?

Mert_f.a

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar şuanda Samsung a54 5g kullanıyorum satıp İphone mu alsam diye düşünüyorum . İphone 12 mini yada direkt 12 günümüzde alınır mı ? . Alırsam ne kadar götürür ?
oyun oynayan biri değilim normal instagram whatsapp spotify kullanan biriyim max pubg mobil oynarım .

Arkadaşlar şuanda Samsung a54 5g kullanıyorum satıp İphone mu alsam diye düşünüyorum . İphone 12 mini yada direkt 12 günümüzde alınır mı ? . Alırsam ne kadar götürür ?
oyun oynayan biri değilim normal instagram whatsapp spotify kullanan biriyim max PUBG mobil oynarım .
pubgm 60fps yeterli gelecekse al arkadaşım 12 kullanıyor memnun bende bu yaz 0 12 yada 2.el 13 düşünüyordum ama pubgm e sonraki güncelleme ile 120 fps geliyor 60 la 90 arasında pek fark olmuyordu ama 60 la 120 arası devasa ben sırf bu yüzden yd s23u düşünüyorum server kayıtlı bence sende s23 u bak çünkü fp konumunda çok iyi

Alınır. Kamerası da güzel. Mini ile normalin arasında ekran büyüklüğünden başka çok bir şey yok. Tercih meselesi. 2 yıl çok rahat götürür.

oyun oynayan biri değilim normal instagram whatsapp spotify kullanan biriyim max PUBG mobil oynarım .
Düz modelini alma en azından 12 pro fln al

pubgm 60fps yeterli gelecekse al arkadaşım 12 kullanıyor memnun bende bu yaz 0 12 yada 2.el 13 düşünüyordum ama pubgm e sonraki güncelleme ile 120 fps geliyor 60 la 90 arasında pek fark olmuyordu ama 60 la 120 arası devasa ben sırf bu yüzden yd s23u düşünüyorum server kayıtlı bence sende s23 u bak çünkü fp konumunda çok iyi
pubg mobil dedğime bakmayın ben pc de iken kardeşimin canı sıkılıyor benim telefonumu alıyor ben oynasam oynasam coc oynarım :D full insta whatsapp falan takılırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri