Neler Yeni

İphone Se 2020 Ekran durduk yere ekranı bozulmaya başladı

Reaksiyon skoru
34
iPhone se 2020 kullanıyorum son zamanlarda bi gariplik vardı, durduk yere ekranda pikselleşme gibi şeyler oluyordu tüm ekranda ince ince siyah çizgiler var yatay şekilde. İlk başta kullandığım ekran koruyucudan dolayı diye düşünüyordum çünkü uzun sürmeden düzeliyordu ama özellikle bugün sabahtan beri aynı bahsettiğim çizgiler var ve siyah ekranda aşırı derecede ghosting var yani örneğin ana ekrandayken bir uygulamaya giriyorum, uygulamanın açılış ekranı siyah ekranda beklerken hala ana ekrandaki ögeler yeşilimsi bir renkle gözüküyor ve garip garip yeşilimsi lekeler oluyor. Sanırım ekran GG tek çare değiştirmek.

Konudan bağımsız 2020de samsung s20 almıştım 5 yıldır sapa sağlam hiç bi arıza vermedi fakat pili ölmeye başladı apple'a göre samsung biraz daha uzun ömürlü oluyor sanırsam.

Konudan bağımsız 2020de samsung s20 almıştım 5 yıldır sapa sağlam hiç bi arıza vermedi fakat pili ölmeye başladı apple'a göre samsung biraz daha uzun ömürlü oluyor sanırsam.
iphone 7 kullandım 10 sene hiçbir şeyini değiştirmeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcıyla alakalı

aslında yaşadığım durumu daha önceden hiçbir apple cihazında duymamıştım arkadaşında dediği gibi uzun yıllardır aynı cihazı kullanıp pil harici sorun yaşamayan tanıdıklarımda var. Önceden telefonumu bir kaç kez çok feci şekilde düşürdüm sert zemine onla alakalı mıdır yaşadığım problem bilmiyorum

Geri