Se 2020 kullanmıyorum fakat iPhone 8 kullanıyorum. İşlemci ve birkaç özellik dışında aynılar. SE 2020 Bataryası dışında güzel telefon. Günde 2 kere şarj etmen gerekebilir. iPhone 8 ile aynı bataryası var bu yüzden söylüyorumiphone se 2020 nasıldır (sadece kullanan varsa yazsın) ty
memnun musun peki ?Se 2020 kullanmıyorum fakat iPhone 8 kullanıyorum. İşlemci ve birkaç özellik dışında aynılar. SE 2020 Bataryası dışında güzel telefon. Günde 2 kere şarj etmen gerekebilir. iPhone 8 ile aynı bataryası var bu yüzden söylüyorum
Ben telefonumdan memnunum. Kamera konusunda bir şey bekleme (se ile 8 kameraları tıpatıp aynı sadece se de portre var). Performans konusunda çok iyi. Akıcılık vs zaten iOS o konuda mükemmel. Tek sıkıntısı bataryası çok çabuk bitiyor. 10 dakika telefonu zorlayan bir oyuna girdiğinde banko %10 şarjın gidiyormemnun musun peki ?
çok tşk ederim eywBen telefonumdan memnunum. Kamera konusunda bir şey bekleme (se ile 8 kameraları tıpatıp aynı sadece se de portre var). Performans konusunda çok iyi. Akıcılık vs zaten iOS o konuda mükemmel. Tek sıkıntısı bataryası çok çabuk bitiyor. 10 dakika telefonu zorlayan bir oyuna girdiğinde banko %10 şarjın gidiyor
Rica ederimçok tşk ederim eyw
Hızlı şarj 18W sanırım. Ama adaptörüm maks 15W destekliyor. Ve gayet hızlı şarj oluyor telefonu alacaksanız 5W ile şarj etmeyin baya yavaş doluyorhızlı sarj adaptörü kullanıyo musun yoksa ? 5 wattlık standart olan mı
Valla hiç ölçmedim yalan söylemeyeyim ama %80 e kadar baya hızlı %80 den sonra yavaşlıyor otomatik olarakne kadar sürede oluyor seninkisi
İşte onu bilmiyorum tek bildiğim şey %80 e kadar hızlı şarj olmasıyani ortalama kaç dakikada 80 oluyor