iphone se 2020 nasıldır (sadece kullanan varsa yazsın)

iphone se 2020 nasıldır (sadece kullanan varsa yazsın) ty
Se 2020 kullanmıyorum fakat iPhone 8 kullanıyorum. İşlemci ve birkaç özellik dışında aynılar. SE 2020 Bataryası dışında güzel telefon. Günde 2 kere şarj etmen gerekebilir. iPhone 8 ile aynı bataryası var bu yüzden söylüyorum

Se 2020 kullanmıyorum fakat iPhone 8 kullanıyorum. İşlemci ve birkaç özellik dışında aynılar. SE 2020 Bataryası dışında güzel telefon. Günde 2 kere şarj etmen gerekebilir. iPhone 8 ile aynı bataryası var bu yüzden söylüyorum
memnun musun peki ?

memnun musun peki ?
Ben telefonumdan memnunum. Kamera konusunda bir şey bekleme (se ile 8 kameraları tıpatıp aynı sadece se de portre var). Performans konusunda çok iyi. Akıcılık vs zaten iOS o konuda mükemmel. Tek sıkıntısı bataryası çok çabuk bitiyor. 10 dakika telefonu zorlayan bir oyuna girdiğinde banko %10 şarjın gidiyor

Ben telefonumdan memnunum. Kamera konusunda bir şey bekleme (se ile 8 kameraları tıpatıp aynı sadece se de portre var). Performans konusunda çok iyi. Akıcılık vs zaten iOS o konuda mükemmel. Tek sıkıntısı bataryası çok çabuk bitiyor. 10 dakika telefonu zorlayan bir oyuna girdiğinde banko %10 şarjın gidiyor
çok tşk ederim eyw

hızlı sarj adaptörü kullanıyo musun yoksa ? 5 wattlık standart olan mı
Hızlı şarj 18W sanırım. Ama adaptörüm maks 15W destekliyor. Ve gayet hızlı şarj oluyor telefonu alacaksanız 5W ile şarj etmeyin baya yavaş doluyor

6s ıle okuyan ben :/ hayalımde kı ıphone suan se 2020

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri