iphone SE 2020 tavsiye

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,271
Bütçe
5000
merhabalar iphone 6 cihazımdan iphone se 2020 ye geçmeyi düsünüyorum kullananlar tavsiye eder mi bide hızlı sarj için apple güç adaptörü almam ne kadar iyi olur çabuk dolup cabuk mu bitiyor pil 5 w a göre elimde iphone 6 dan kalma 5 w adaptör ve kablosu olacak

oyun oynamam oynayacagım max oyun monoply tarzı bir oyun ve okey olur genelde sosyal medya spotify instagram çok kullanıyorum

temmuz 2020 den beri kullanıyorum pil gayet yeterli düşük gözükebilir ama 1 günü rahat şekilde çıkartıyor ben telefonda oyun oynamıyorum
kamerası mükemmel gayet hızlı zaten 11 serisinin işletimcisi var içinde

@F0undeR teşekkür ederim bende araştırdım ama ufak nuanslar için kullananların görüşlerini almak istedim​

hızlı sarj adaptörü mü kullanıyorsunuz sarj için yoksa 5w klasik adaptörlemi devam ediyorsunuz bide 100 de 100 dolum kaç saat de alıyorsunuz teşekkürler

kutu içinden çıkan kendi adaptörünü kullanıyorum hiç test etmedim %100 ü ne kadar sürede yapıyor diye

F0undeR teşekkür ederim ama bilindigi üzere yeni iphone ürünlerinde kutudan adaptör çıkmıyor bildigimiz 5w lık adaptörü kullanıyorsunuz o zaman​

temmuz 2020 den beri kullanıyorum pil gayet yeterli düşük gözükebilir ama 1 günü rahat şekilde çıkartıyor ben telefonda oyun oynamıyorum
kamerası mükemmel gayet hızlı zaten 11 serisinin işletimcisi var içinde
Sadece canlı derse giriyorum ve arada sosyal medya kullanıyorum şarjı 5 saat canlı derse yeter mi?

Sadece canlı derse giriyorum ve arada sosyal medya kullanıyorum şarjı 5 saat canlı derse yeter mi?
Wifi üzerinden gireceksin muhtemelen (mobil veriye kota dayanmaz), o zaman yeter.
Mobil veride aşırı pil tüketiyor, 5 saati göremez.

Wifi üzerinden gireceksin muhtemelen (mobil veriye kota dayanmaz), o zaman yeter.
Mobil veride aşırı pil tüketiyor, 5 saati göremez.
Wifi ile gireceğim ve dersten sonra şarja takarım sonra sosyal medya falan kullanırım yani bana gün içerisinde 1 şarja takma ile yeter mi batarya?

Wifi ile gireceğim ve dersten sonra şarja takarım sonra sosyal medya falan kullanırım yani bana gün içerisinde 1 şarja takma ile yeter mi batarya?
İlk zamanlar yeter muhtemelen, sonra batarya eskidikçe yetmemeye başlar.

Şarjın iyi gitmesini istiyorsanız benzer fiyat segmentinde AMOLED ekranlı Android telefonlara bakın (örneğin Samsung A72).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,587
Üyeler
204,756
Son üye
CANNN777
Geri