Neler Yeni

İphone SE 2020'mi Almalıyım Yoksa İphone 7 Plus mı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
500 döngü nedir ki? Herkes günde 1 döngü yapar zaten ama cihaza verilen garanti süresi 730 gün? Ben şahsen günde 1.2 döngü falan yapıyorum genelde.
Yurt dışında garanti süresi 1 yıl olduğu için kural oradan geliyor. 500 döngü olmadan %80'in altına düşmüşse değişirim yoksa ücret vereceksin diyor.

Bir zamanlar Türkiye'de garanti kapsamında ücretsiz bir şekilde çok fazla pil değiştirildi, bunu suistimal etmek isteyenler oldu. Apple da dünkü şirket değil tabii, hemen önlemini aldı. Bizde garanti 2 yıl olmasına rağmen döngü kriterini bizde de 500'de tuttu.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Selamlar Konumuzu Başlıkta Belirttim.
Az Çok bu konuya hakimim fakat birde sizlere danışayım dedim.
İphone 7 Plus'ı neden istiyorum çünkü batarya olarak SE'den daha iyi Ekran boyutu olarak daha büyük.
Fakat bildiğiniz gibi Apple 5 yıl sonra sürüm desteğini cihazlardan çekiyor. Bu yüzden bu telefon bana tahminimce 2 sene daha dayanır gibime geliyor. iOs 17'ye kadar.
İphone SE'ye gelirsek daha iyi bir telefon, Daha yeni. Fakat Burada'da Pil Sorunu Önüme Çıkıyor. Ekran Boyutu Aşırı önemli değil ama büyük ekran biraz daha tercihim.
Telefonu Kullanma Şeklimde şu Şekilde.
Kendi Evimde İsem ; whatsapp instagram Snapchat vs. Sosyal Medya uygulamaları için kullanıyorum. (Wifi'ye bağlı oluyorum coğunlukla.)
2. Evimde isem ; Sosyal Medya uygulamaları ve Mobil Legends Oynuyorum. Ortalama 6 7 Saat Mobil Legends Oynuyorum. (Mobil veri Üzerinden Çoğunlukla.)

Aşağıya Ekran Sürelerimi Bıraktım Sizce Benim İçin Hangisi Daha Mantıklı?
1. Görsel Kendi Evimde.
2. Görsel 2. Evde
SE kat kat daha iyi telefondur. Ben telefon işlerinden anlamam ama SE'nin işlemcisi iphone 11'in işlemcisi diyorlar.

Top Bottom