Neler Yeni

İphone se home tuşu sallanıyormu?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
arkadaşlar ben biraz titizim bu konularda ipadim vardı onda home tuşu elimle sağa sola kaydırınca haff sallanıyordu ama iphone se nin tuşu eski iphonelar gibi değil basmalı değil artık sizce bu yeni tuşun sallanma ihtimali varmı emin olamıyorum kontrol ederken varmı yokmu diye.

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Utku
se almayın önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

minimum 12 alın

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
se almayın önermem

minimum 12 alın
Hocam şuanki cihazım se 2 ondan bahsediyorum ve demesi kolay 12 ile se nin fiyatı aynımı eğer alacak olsam:)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Se 2020'den bahsediyorsan kanka basmalı bir tuş yok onda. Bende iphone 8 var onda da aynı tuş şekli var. Şöyle özetleyim telefonla bütünleşik bir şey ve dokunmatikle çalışıyor. Ekrana dokunduğunda ne hissediyorsan aynısı. Hatta tuşa bastığında hissedilen baskıyı değiştirebiliyorsun. Bende 3 kademeli. Tıklama hissini değiştiriyor. onun haricinde tümleşik.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Se 2020'den bahsediyorsan kanka basmalı bir tuş yok onda. Bende iphone 8 var onda da aynı tuş şekli var. Şöyle özetleyim telefonla bütünleşik bir şey ve dokunmatikle çalışıyor. Ekrana dokunduğunda ne hissediyorsan aynısı. Hatta tuşa bastığında hissedilen baskıyı değiştirebiliyorsun. Bende 3 kademeli. Tıklama hissini değiştiriyor. onun haricinde tümleşik.
anladım yani iphon 6 larda olduğu gibi parmakla sağa sola ittirince gitmez değilmi ne olursa olsun?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
anladım yani iphon 6 larda olduğu gibi parmakla sağa sola ittirince gitmez değilmi ne olursa olsun?
Hayır hocam fiziksel bir buton yok çünkü. İstediğin kadar ittir oynamaz. Dediğim gibi bütünleşik. Şöyle özetliyim ekranın orasında buton olduğu belli olsun diye hafif bi alçaklık var ve etrafında gümüş bir çember. Yoldaki küçük bir çukur gibi düşün.

Bu arada SE yerine XR veya XS öneririm alabiliyorsan.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Hayır hocam fiziksel bir buton yok çünkü. İstediğin kadar ittir oynamaz. Dediğim gibi bütünleşik. Şöyle özetliyim ekranın orasında buton olduğu belli olsun diye hafif bi alçaklık var ve etrafında gümüş bir çember. Yoldaki küçük bir çukur gibi düşün.

Bu arada SE yerine XR veya XS öneririm alabiliyorsan.
hocam internette değişim videoları var ama tuşu ayırıyorlar anlamadım şimdi

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
hocam internette değişim videoları var ama tuşu ayırıyorlar anlamadım şimdi
Hocam sensör var işte tuşla tümleşik. Tuş aşağı veya yukarı hareket etmiyor. Hiç hareket etmiyor onu anlatmaya çalıştım.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Hocam sensör var işte tuşla tümleşik. Tuş aşağı veya yukarı hareket etmiyor. Hiç hareket etmiyor onu anlatmaya çalıştım.
he anladım cihaz benim zaten şuan satacağım takıntılıyım böyle şeylere o yüzden

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Fiziksel bir tuş değil, bu nedenle sallanmaz. Tuşun olduğu bölümde dokunmatik ekran var basmış gibi hissettiriyor.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Top Bottom