Neler Yeni

iPhone SE2 vs iPhone 11 vs iPhone XR

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mert Kaya
çok oyun oynarsan evet ama normal kullanımda günü çıkartıyor ben hayvan gibi oyun oynarım özellikle şarjı hızlı bitiyor ama normal kullanımda bi problem olmaz ben bataryaya bakarım diyorsan 11 tercih edebilirsin
Ben SE'yi eledim ya hem batarya açısından hem de ekran açısından bana uymaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

XS Max al, yıl olmuş 2022 hala LCD ekran almak istiyorsunuz.
XS Max sıfırı yoktur değil mi?

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
Bu üç telefon arasından en ucuzu SE2 en pahalı olan 11 XR ise ikisinin tam arasında. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Tabii ki 11 ikisinden de iyi ama arasındaki fiyat farkı ve performans farkı için değer mi?
Eğer ekran büyüklüğünü önemsemiyorsan SE2 eğer hem mobil oyunları 60fps oynamak istiyorsan fotoğrafta sık sık çekiyorsan Xr veya 11 kalıyor XR fiyatına göre çok iyi bir telefon ama paran varsa ben sana İOS desteğinden hemde teknolojiden 11 tavsiye ederim.

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Buğra
Ben SE'yi eledim ya hem batarya açısından hem de ekran açısından bana uymaz

XS Max sıfırı yoktur değil mi?
o zaman 11 tercih edin veya bekleyin apple mart ayında yeni se modelini çıkaracak fiyatı pahalı olmaz diye umuyorum apple se modellerinde çok başarılı işler yapıyor (batarya hariç 😁)

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mert Kaya
Peki ikinci el için batarya vs. Pil sağlığı kaç olmalı en az

o zaman 11 tercih edin veya bekleyin apple mart ayında yeni se modelini çıkaracak fiyatı pahalı olmaz diye umuyorum apple se modellerinde çok başarılı işler yapıyor (batarya hariç 😁)
Hiç düşünmemiştim ama zaten 1 aydır Samsung'un eski bir telefonunu kullanıyorum içim daraldi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Peki ikinci el için batarya vs. Pil sağlığı kaç olmalı en az
Pil sağlığı önemli değil, 200 liraya zaten çok kaliteli yan sanayi piller var illa orjinal pl istiyorsan yüzde 90 pil sağlığı iyi olur bende de XS Max vardı eskiden yüzde 80 pil sağlığı ile ucu ucuna 1 günü çıkarıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet eken
Xr kullanıcısı olarak eğer kameraya önem veriyorsan 11 almanı tavsiye ederim eğer tek kamera yeter dersen geniş açı gece modu vs 11 al derim

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Bu üç telefon arasından en ucuzu SE2 en pahalı olan 11 XR ise ikisinin tam arasında. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Tabii ki 11 ikisinden de iyi ama arasındaki fiyat farkı ve performans farkı için değer mi?
ben 11 alırdım bütçen varsa 11 al ama xs max de bayağı iyi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

şahin doğan

80+ Platinum
XR ve 11 in ekranı çok kötü. 11 in ekranı yine bi tık idare eder ama XR felaket
ahahah konuştu bilgisi olmadan her şeye laf eden cahil xr ile 11 in ekranı birebir aynı bilmeden laf etme

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
@cfranko kardo 11 kullanıcısıyım ekranın hiçbir sıkıntısı yok gayet beğeniyorum, xs maxi oled olduğu için öneriyorsun da ha siyahları tamamen siyah görmüşsün ha biraz beyaz parlayarak görmüşsün bence bunun dışında hiçbir problemi yok. XS 0 kalmadı 2. elde de insanı çok kandırıyorlar, 11 dururken xs tercih etmek bi tık saçma olur. Temizini buldu diyelim fiyat yüksek olucak tamam fiyatı ayarladı diyelim, garanti ve garanti veriyorum ki pil yüzdesi düşüktür, çizikleri vardir. Her türlü masraf, 0 telefon can. IP 11 Mis gibi telefon, konu sahibine önerim iphone 11 olur bütçe varsa.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ahahah konuştu bilgisi olmadan her şeye laf eden cahil xr ile 11 in ekranı birebir aynı bilmeden laf etme
XR ın ekranın etrafındaki siyah kenarları kalın 11 deki de aynı kadar kalın ama daha az belli oluyor ikisi de gördüm ama 11 siyah renk XR kırmızı renk diye de öyle gelmiş olabilir

@cfranko kardo 11 kullanıcısıyım ekranın hiçbir sıkıntısı yok gayet beğeniyorum, xs maxi oled olduğu için öneriyorsun da ha siyahları tamamen siyah görmüşsün ha biraz beyaz parlayarak görmüşsün bence bunun dışında hiçbir problemi yok. XS 0 kalmadı 2. elde de insanı çok kandırıyorlar, 11 dururken xs tercih etmek bi tık saçma olur. Temizini buldu diyelim fiyat yüksek olucak tamam fiyatı ayarladı diyelim, garanti ve garanti veriyorum ki pil yüzdesi düşüktür, çizikleri vardir. Her türlü masraf, 0 telefon can. IP 11 Mis gibi telefon, konu sahibine önerim iphone 11 olur bütçe varsa.
Sen telefonu kullanırken sadece ekrana bakarak kullanıyorsun başka bir yerine bakarak kullanmıyorusun. Telefon seçilirken önce ekran ön plana konur sonra diğer özellikler düşünülür. Tabi kamera ve pil gibi şeyler de önemli ama bunlar zaten XS de kötü değil

Son düzenleme:
Top Bottom