iPhone se2020 geniş açı

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
iPhone se2020 ye geniş açı yapabilir miyim apart veya uygulama ile direksiyon storysi çekmek için lazım koltuğu önde kullandığım icin güzel olmuyor

SE 2020, genel değerlendirme adına 101 puan aldı. Fotoğraf testinden 103 puan alan iPhone SE 2020, video testinden 98 puan aldı. Bilindiği üzere bu modelde ultra geniş açılı bir kamera bulunmuyor.

Son düzenleme:
SE 2020, genel değerlendirme adına 101 puan aldı. Fotoğraf testinden 103 puan alan iPhone SE 2020, video testinden 98 puan aldı. Bilindiği üzere bu modelde ultra geniş açılı bir kamera bulunmuyor. Bu konuda iPhone X ve Pixel 3A ikilisi ile aynı seviyede olan SE 2020, Redmi K20 Pro modelinden daha düşük bir puan aldı.
dayı ne anlatıyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPhone se2020 ye geniş açı yapabilir miyim apart veya uygulama ile direksiyon storysi çekmek için lazım koltuğu önde kullandığım icin güzel olmuyor
internette yüksek fiyatlara kaliteli markaların telefona takılan geniş açı aparatları var, düşük fiyatlara da balık gözü tarzı aparatlar var.

dayı ne anlatıyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internette yüksek fiyatlara kaliteli markaların telefona takılan geniş açı aparatları var, düşük fiyatlara da balık gözü tarzı aparatlar var.
Dayı ?
Normal telefondan yapılabiliyor mu diye sormuş bende hayır dedim neyini anlamadın

sadece gereksiz bir yer vardı orayı sildim
tamamen konuyla ALAKASIZ kamera kalitesinden bahsettin arkadaşın sorduğu soruyla ilgili hiç bir ilgisi yoktu attığın mesajın, ben sana cevap verdikten sonra okudun konuyu ve mesajı düzelttin. bari yalan söyleme.

tamamen konuyla ALAKASIZ kamera kalitesinden bahsettin arkadaşın sorduğu soruyla ilgili hiç bir ilgisi yoktu attığın mesajın, ben sana cevap verdikten sonra okudun konuyu ve mesajı düzelttin. bari yalan söyleme.
yo sadece alakasız olan bölümü sildim aparatları bilmediğim için sadece telefonla alakalı bilgi verdim adam telefonla da alakalı soru sormuştu geniş açı var mı diye bende onu cevapladım belki ilgisini çeker diye de puanı da koydum
Sildiğim bölüm:
1651946043384.png

1651946069001.png

Hayır, donanımsal bir özellik. Mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,481
Üyeler
174,884
Son üye
yalnız biri
Geri