dayı ne anlatıyorsun ?SE 2020, genel değerlendirme adına 101 puan aldı. Fotoğraf testinden 103 puan alan iPhone SE 2020, video testinden 98 puan aldı. Bilindiği üzere bu modelde ultra geniş açılı bir kamera bulunmuyor. Bu konuda iPhone X ve Pixel 3A ikilisi ile aynı seviyede olan SE 2020, Redmi K20 Pro modelinden daha düşük bir puan aldı.
![]()
iPhone SE 2020'nin kamerası ne kadar iyi? İşte sonuç! - ShiftDelete.Net
iPhone SE 2020 kamerası, DxoMark testi eşliğinde sınandı. Apple'ın bu ürünü, fotoğraf ve video konusunda ne kadar iyi? İşte sonuçlar...shiftdelete.net
internette yüksek fiyatlara kaliteli markaların telefona takılan geniş açı aparatları var, düşük fiyatlara da balık gözü tarzı aparatlar var.iPhone se2020 ye geniş açı yapabilir miyim apart veya uygulama ile direksiyon storysi çekmek için lazım koltuğu önde kullandığım icin güzel olmuyor
Dayı ?dayı ne anlatıyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internette yüksek fiyatlara kaliteli markaların telefona takılan geniş açı aparatları var, düşük fiyatlara da balık gözü tarzı aparatlar var.
sonradan düzelttin.Dayı ?
Normal telefondan yapılabiliyor mu diye sormuş bende hayır dedim neyini anlamadın
sadece gereksiz bir yer vardı orayı sildimsonradan düzelttin.
tamamen konuyla ALAKASIZ kamera kalitesinden bahsettin arkadaşın sorduğu soruyla ilgili hiç bir ilgisi yoktu attığın mesajın, ben sana cevap verdikten sonra okudun konuyu ve mesajı düzelttin. bari yalan söyleme.sadece gereksiz bir yer vardı orayı sildim
yo sadece alakasız olan bölümü sildim aparatları bilmediğim için sadece telefonla alakalı bilgi verdim adam telefonla da alakalı soru sormuştu geniş açı var mı diye bende onu cevapladım belki ilgisini çeker diye de puanı da koydumtamamen konuyla ALAKASIZ kamera kalitesinden bahsettin arkadaşın sorduğu soruyla ilgili hiç bir ilgisi yoktu attığın mesajın, ben sana cevap verdikten sonra okudun konuyu ve mesajı düzelttin. bari yalan söyleme.