Neler Yeni

IOS İphone se3 iphone 11

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sıkılma diyorsunuz fakat iPhone 11'in ekranından sıkılınmıyor mu her ürün kullanıldıktan bir zaman sonra sıkar :D
Ekranı benim sandığımdan çok daha iyi çıktı hocam, bende ön yargılıydım 720p ekran 2023'de olur mu dedim ancak güzel bir deneyim sağlıyor gerçekten can sıkıcı değil. benim sıkılırsınız dediğim olay kasa tipi. bildiğiniz gibi ip8 kasasına sahip SE3 ekran gövde oranı da cabası.

federalper

80+ Silver
Ekranı benim sandığımdan çok daha iyi çıktı hocam, bende ön yargılıydım 720p ekran 2023'de olur mu dedim ancak güzel bir deneyim sağlıyor gerçekten can sıkıcı değil. benim sıkılırsınız dediğim olay kasa tipi. bildiğiniz gibi ip8 kasasına sahip SE3 ekran gövde oranı da cabası.
Tamam da sıkılmak derken çok saçma bir bahane yani iphone 11'in ekranında da sıkılırım şahsen ben 1 hafta 11 pro max kullanım gene sıkıldım bunun deneyim ile ilgisi var. Ne kadar iyi telefon kullanırsan eski ve kötü olan daha çabuk sıkar.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
Net konuşmak gerekirse kaliteli bir ekrana baktıktan sonra ip11 ekranı çok kötü geliyor . S10+ kullandığım sırada elime arkadaşımın ip11 ini alınca ekran çok bulanık geldi bana .

java

80+ Bronze
Yok hocam kendinizi kandırmayın yeminlen güzel değil. Bir çıkardım 8250tlye aldığım galaxy a52s'imi bide iphone 11 aldım baktım mağazada. Hem ips hem gereksiz pahalı yaşına göre hem 720p harbi güzel değil. Tabi bana kalırsa direk iphone boşverip galaxy s23 alın derdim arkadaşa ama zam geldi ona. :(

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Tamam da sıkılmak derken çok saçma bir bahane yani iphone 11'in ekranında da sıkılırım şahsen ben 1 hafta 11 pro max kullanım gene sıkıldım bunun deneyim ile ilgisi var. Ne kadar iyi telefon kullanırsan eski ve kötü olan daha çabuk sıkar.
ekran için yaptığınız tartışmaya bakın arkadaşlar allah aşkına şuan orta segment android telefonların ekranı 2sinde de iyi değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam kendinizi kandırmayın yeminlen güzel değil. Bir çıkardım 8250tlye aldığım galaxy a52s'imi bide iphone 11 aldım baktım mağazada. Hem ips hem gereksiz pahalı yaşına göre hem 720p harbi güzel değil. Tabi bana kalırsa direk iphone boşverip galaxy s23 alın derdim arkadaşa ama zam geldi ona. :(
androidten uzak durma kararımda çok ciddiyim 10 yıllık bir androidle whatsapp e giremezken 5ste kullanamadığım uygulama yok şuan bende

• Beğen

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam SE3'ün tasarımı gerçekten rezalet, benim şuan gözüme hitap eden bir tasarım ancak şuan ip14 tasarımlarından bahsediyoruz. 1 sene sonra ip15 kasalarını da göreceğiz ve elinde ip8 kasası bulunuyor. Dediğim gibi tercih ve kullanım alışkanlıkları önemli burada.

java

80+ Bronze
ekran için yaptığınız tartışmaya bakın arkadaşlar allah aşkına şuan orta segment android telefonların ekranı 2sinde de iyi değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

androidten uzak durma kararımda çok ciddiyim 10 yıllık bir androidle whatsapp e giremezken 5ste kullanamadığım uygulama yok şuan bende
Valla hocam. Eğer android kullanacaksan seçimini düzgün yapman lazım. Ona bakarsak benim Sony xperia Z1'imdede kullanamadığım uygulama yok. :D

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Evet öyle ama arkadaş ısrarla iyi olduğunu savunuyor anlamadım.
2 sininde ekranı ortlama altı se ekranı küçük olduğu için pikseller göze batmaz ama 11de gözünüze sokarsınız batar bu kadar basit 2 side ort altı ekrana sahip

• Beğen

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Evet öyle ama arkadaş ısrarla iyi olduğunu savunuyor anlamadım.
İyi olduğunu savunmuyorum, okuma yazma öğrenebilirsin. O kadar kötü olmadığını söylüyorum. Eski telefonum Redmi note 8 ekranı daha net bir görüntüydü ancak İP11 de rezalet diyemem.

federalper

80+ Silver
Hocam SE3'ün tasarımı gerçekten rezalet, benim şuan gözüme hitap eden bir tasarım ancak şuan ip14 tasarımlarından bahsediyoruz. 1 sene sonra ip15 kasalarını da göreceğiz ve elinde ip8 kasası bulunuyor. Dediğim gibi tercih ve kullanım alışkanlıkları önemli burada.
Tamam da iPhone 11'in de ahım şahım bir ekran ve tasarımı yok ki. SE3'den daha iyi fakat ikisi arasında kalsam SE3 seçerim.

• Beğen

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Valla hocam. Eğer android kullanacaksan seçimini düzgün yapman lazım. Ona bakarsak benim Sony xperia Z1'imdede kullanamadığım uygulama yok. :D
çok istisna hocam benim eski lg g4 herşeyi açıyor ama telefon telef oldu bir şekilde kasma donma yaşıyorsunuz çekmecemde galaxy j3 2016 var 5sten 3 yıl sonra çıkmış tel bir halta yaramıyor açıyor açmasına ama rezalet şey acayip kasıyor

• Beğen
Top Bottom