McQueen95
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 752
- İsim
- ömer eren ilkaya
- Erenilkaya
- Steam
- McQueen
- bayanmayanbay
- Discord
- bayanmayanbay#2566
Kardeşlerim bildiğim kadarıyla iphonenizde garanti süresi içinde batarya ekran vb sorunla karşılaşınca garantiye yolladığınızda yenisini veriyorlar ( 2 arkadaşım ekranında çıkan bi problem sebebiyle gönderdiler adamlara yenisini yolladılar)
şimdi 7s plus kullanıyorum ve bataryamın sağlığı 80 küsüre düştü (70 olunca servis istiyor) telefoncuya götürdüğümde servise yolla bu aralar sıfır batarya çok olmadığı için(eski modellerde) telefonun yenisini gönderiyorlar dedi bi kaç müşterisi yollamış ve onlara vermişler sizce yollayayım mı 2 3 hafta falan telefonsuz kalıcam ama sıfırıyla değiştirirlerse de benim için baya iyi olacak
şimdi 7s plus kullanıyorum ve bataryamın sağlığı 80 küsüre düştü (70 olunca servis istiyor) telefoncuya götürdüğümde servise yolla bu aralar sıfır batarya çok olmadığı için(eski modellerde) telefonun yenisini gönderiyorlar dedi bi kaç müşterisi yollamış ve onlara vermişler sizce yollayayım mı 2 3 hafta falan telefonsuz kalıcam ama sıfırıyla değiştirirlerse de benim için baya iyi olacak