Öneri IPhone ve Macbook için kulaküstü kulaklık önerisi

Merhabalar, müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum. Markası önemli değil ama iki cihazda da maksimum ses verimi alabileceğim bir model olmalı. Airpods Max almak istemiyorum hiç hoşuma gitmiyor. Ses kalitesi çok iyi olacak bir model önerebilir misiniz? Beats Studio Pro dikkatimi çekti en son

Bütçem 10-20k arası 20k overpay sınırım tercihen 10-15k arasında bir model tercih ederim ama çok değer derseniz 20ye kadar yolu var.
Kulaklığa bu kadar para vermenin mantığı var mı cidden? Kaliteli ses veren bir kulaklık isterim çok ucuzlarını kullanmam mesela ama 1000TL olanıyla 20000TL olanı arasında da çok fark hissetmiyorum şahsen. Tester ürün olan mağazalarda bazı modelleri arada deniyorum hiçbiri wow dedirtmedi daha. O yüzden Ankerin ucuz-orta kulaklıkları ile devam ediyorum ama bu kadar talep varsa da bir mantığı vardır herhalde…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötü apple ürünü
Buna kesinlikle katılırım. AirPods kulak içi olanlar yine kabul edilir de bu harbi saçma.

Mac alırken böyle bir şey olduğunu bilsem kesinlikle alırdım ya ama kullanabileceğimi çokta sanmıyorum malum sebeplerden, kulakiçini beceremediğim için küpe şeklinde kulaklıklar kullanıyorum uzun süreli kullanımda güzel olmasada spor yaparken falan çok güzel oluyor hemde düşme riski yok. Hani bütçeyi istesem belki 30da yapabilirim ama bir kulaklığa da 30k vermek çokta mantıklı gelmiyor ya daha ev taşıma işi falanda var. Mark 6'nın linkini atabilir misiniz nereden alabilirim en iyi olarak birde ANC önemli olduğundan Marshall'ı pas geçeceğim hep kullanmasam bile arada toplu taşımada çok önemli bana göre
amazonda seçenekler arasında ama baska yerden alma cakması coktur yada defolu bu 2 yer bozuk yada defolu da olsa sorun çıkarmaz. birde sony türkiye satışı yok sitesinden bakabilirsin o yüzden aracı önemli ben beymenden alacağım gibi yıl başında. türkçe destek garanti filan var mağaza satışı filan yok.

amazonda seçenekler arasında ama baska yerden alma cakması coktur yada defolu bu 2 yer bozuk yada defolu da olsa sorun çıkarmaz. birde sony türkiye satışı yok sitesinden bakabilirsin o yüzden aracı önemli ben beymenden alacağım gibi yıl başında. türkçe destek garanti filan var mağaza satışı filan yok.
Teşekkürler hocam birde PX 7 ile Mark 6 arasından hangisini önerirsiniz

Teşekkürler hocam birde PX 7 ile Mark 6 arasından hangisini önerirsiniz
müzik kulağın yoksa farkı anlamazsın ama px7 ses olarak bi tık öndedir ama anc konusunda sony 2 gömlek üste. one piece izleyen kişiye dandik öneri yapmam ben tercihimi mark6 dan yana kullanırdım.

müzik kulağın yoksa farkı anlamazsın ama px7 ses olarak bi tık öndedir ama anc konusunda sony 2 gömlek üste. one piece izleyen kişiye dandik öneri yapmam ben tercihimi mark6 dan yana kullanırdım.
Büyük adamsın hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri