Neler Yeni

İphone X FaceID çalışmıyor

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
Az önce iphone x telefonumu tamirden aldım telefonun ön kamerası çalışmıyordu. Eve geldiğimde baktım biraz kameraya gayet iyi çalışıyor zaten orijinal maldan taktım demişti adam. FaceID koymak istedim telefona ama FaceID şu an kullanılamıyor tarzı bi yazı çıkıyor sizce sorun takılan kamerada mı başka bir şeyde mi veya çözümü var mı? Yarın açıksa tekrardan yaptırdığım yere gidip soracağım ama burdan da öğrenmek istedim teşekkürler.

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Az önce iphone x telefonumu tamirden aldım telefonun ön kamerası çalışmıyordu. Eve geldiğimde baktım biraz kameraya gayet iyi çalışıyor zaten orijinal maldan taktım demişti adam. FaceID koymak istedim telefona ama FaceID şu an kullanılamıyor tarzı bi yazı çıkıyor sizce sorun takılan kamerada mı başka bir şeyde mi veya çözümü var mı? Yarın açıksa tekrardan yaptırdığım yere gidip soracağım ama burdan da öğrenmek istedim teşekkürler.
Galiba ekran değişiminde oluyordu o olay apple servisinden yaptırmayınca face id iptal oluyordu diye biliyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,974
İsim
Oğuz Oğuz
Replika ekranlarda ve servis dışı müdahalede faceid çalışmıyormuş.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dışarıdan müdahalelerde işi bilmeyen birine verirsen face id patlıyor.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Apple dan rezervasyon alıp o şekilde servise verseydiniz keşke bende de X var ekran kırıldığında yetkili servise verdim faceid sinde vs. Bir problem olmadı

Atyxah

80+ Silver
Orda bi minicik pcb gibi parça var her cihaz için ayrı bir şifreleme yöntemiyle mi diyeyim orda her cihazda farklı bir kod barındırıyor yani

Apple servisine göndermen gerekirdi onlar onu aktarıyorlar ancak götürdüğün tamirci bunu beceremeyeceği için aktaramamış o yüzden çalışmıyor yani çözüm yok servise ver belki bakarlar haricinde bir şey yapamazsın

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.

şahin doğan

80+ Platinum
some mahalle telefoncusu problems

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.
Top Bottom