Iphone'u Xiaomi Adaptörüyle Kullanmak Kötü Mü?

Nezha

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
Poco x3 prodan, iphone 16pm geçtim. 2 haftadır kullanıyorum, iphone adaptörüm yok. Baseus starlord overseas 65w powerbank var onunla şarj ediyorum. Powerbank giriş çıkış gücünü ayarlıyor diye sıkıntım yok ama xiaomi adaptöründe bir sıkıntı yaşar mıyım bilemediğimden hiç kullanmadım. Böyle devam edersem de powerbankin ömründen yemiş olacam. 20 wattlık apple adaptör 800 lira, 30 wattlığı 1500 lira ya da spigen 30w'lar 300 lira. Elimde x3 pronun kutusundan çıkan 33w orijinal xiaomi şarj adaptörü var. Xiaomi adaptör ile şarj etsem bir sıkıntı yaşar mıyım?

X3 proyu 120w dizüstü chargera taksam da sıkıntı yapmadı hiç. Bismillah diyip takayım yarın.
x3 pro maksimum 33w çekebildigi için bir sıkıntı yaratmamıştır, 16pm de zaten max 30w çekebiliyor o yüzden herhangi bir şey olmaz. olay adaptörde değil telefonda kısacası zaten hali hazırda orijinal adaptör kullanıyorsunuz. 33w adaptör de taksaniz olur 120w da

Bence sıkıntı yaşamazsın iphone şu telefonlara adaptör koymuyor ya hiç anlamıyom hayır zaten telefonları gereksiz pahalı o fiyata ek olarak bi 800-1200tl koysan ne olcak koymasan ne olcak hiç yoktan milleti uğraşıtma

sıkıntı olmaz. markaların kendilerine göre şarj teknolojileri var. qc, pd gibi bunlara bak telefonun desteklediği hangisiyse onları kullanabilirsin

Bence sıkıntı yaşamazsın iphone şu telefonlara adaptör koymuyor ya hiç anlamıyom hayır zaten telefonları gereksiz pahalı o fiyata ek olarak bi 800-1200tl koysan ne olcak koymasan ne olcak hiç yoktan milleti uğraşıtma
''türkiye yüzyılı'' 22k lık 16e yi 48k ya satılıyor hatta yeni zam gelmiş bakmadım baktım 50k olmuş 2 katından daha fazla bir fiyatla satılıyor 1 sana 3 devlete alıyoruz artık yoksa iPhone pahalı falan değil yani

Geri