Katılıyorum bende bunu öneririm.IPS, 1500 TL'ye sıfır monitör varken neden 2.el istiyorsun ki ?
![]()
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus VP249QGR 23.8www.n11.com
Kasasını beğenmiyorum çok sıradan duruyor oyuncu monitörün benzesin istiyorum göz zevkiIPS, 1500 TL'ye sıfır monitör varken neden 2.el istiyorsun ki ?
![]()
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus VP249QGR 23.8www.n11.com
İtopyada ve birçok e-ticaret yada farklı kurumsal mağazalarda bayram indirimleri başlayacak yakında biraz daha bekleyip 1500 tl ye görünüşüde güzel olan 0 bir monitör alabilirsin 2. ele gerek yok.Kasasını beğenmiyorum çok sıradan duruyor oyuncu monitörün benzesin istiyorum göz zevki
İtopyada 4 gün sonra başlıyor.İtopyada ve birçok e-ticaret yada farklı kurumsal mağazalarda bayram indirimleri başlayacak yakında biraz daha bekleyip 1500 TL ye görünüşüde güzel olan 0 bir monitör alabilirsin 2. ele gerek yok.
Tamamdır teşekkürlerİtopyada ve birçok e-ticaret yada farklı kurumsal mağazalarda bayram indirimleri başlayacak yakında biraz daha bekleyip 1500 TL ye görünüşüde güzel olan 0 bir monitör alabilirsin 2. ele gerek yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İtopyada 4 gün sonra başlıyor.
ve şuan kavisli va panelli monitör indirime geliyor 1500tlden gelir muhtemelen öneriirmMonitör alıcam fakat 2.el bütçe 1000 max 1500 arası