Neler Yeni

IPS FLAT GIGABYTE 27" GS27F yoksa VA CURVED GIGABYTE 27" GS27FC mi almalıyım ?

benyusufi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf göktuğ uluer
İnsanlar va paneli gömdükçe gömüyo ve ıps panelide arşa çıkartıyor arkadaşlarım o kadar fark olmasada göz alışınca değiştirmek zor geldiği için dediklerini savunuyor , CURVEDI çooook denemek istiyorum ama ips panelide görmeyi merak ediyorum lütfen kararım için yarıdmcı olun
Linkler : (curved va)
(Ips flat)

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Hocam fps tarzı oyunlar için mi alacaksınız yoksa hikayeli oyunlar için mi?

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Oğuz
27 inç full hd alma

benyusufi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf göktuğ uluer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan hem ps5imde hemde pcde hikayeli oyunlar için bunu almayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçem keşke daha fazla olsaydı , 2. El piyasasınıda çok gezdim ama aradığım fiyatta aradığım özellikleri bulamadığım için buna karar verdim yoksa bende isterdim 2k vs. Olsun ...

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
Va paneller hikaye odakli gorsel icerikli oyunlar icin, ips panel ise rekabetci tarzda oyunlar icin onerilir daha cok. Bizim milletin huyudur kulaktan dolma bilgilerle savunur her konuyu sonuna kadar. Bu iş göz zevkidir ips ve va arasinda iyi kötü ilişkisi degil tercih meselesi hakimdir. Ips panelde renkler cok canli ve yogun gorunur, va panelde siyah gerçekliği daha fazla olduğundan renkler daha detayli ve soft gorunur. Benim önceki monitorum ips ti sonra va ya geçtim mesela. Ama va ya da ips panel 27" fhd olmasin. 27" 2k icin idealdir. 1080p kullanacaksaniz 24" daha iyi olur

Top Bottom