İps ler böyle zaten sorun yok normal bişeyAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleYeni almış olduğum AOÇ Q27G4ZR monitörümde az biraz ışık sızması var sorun şu ki sağ ve sol gibi farklı açılardan baktığımda ekran komple parlıyor ve beyazımsı gibi görünüyor. Bu tarz bilgisayar durumlarında yeni olduğum için pek anlamıyorum ve derdimi de tam anlaşılır anlatamadım. Fotoğraflar ekledim bakabilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor iade değişim vesaire bir şey yapmalı mıyım anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
bu baya fazlaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleYeni almış olduğum AOÇ Q27G4ZR monitörümde az biraz ışık sızması var sorun şu ki sağ ve sol gibi farklı açılardan baktığımda ekran komple parlıyor ve beyazımsı gibi görünüyor. Bu tarz bilgisayar durumlarında yeni olduğum için pek anlamıyorum ve derdimi de tam anlaşılır anlatamadım. Fotoğraflar ekledim bakabilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor iade değişim vesaire bir şey yapmalı mıyım anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
IPS monitörlerde olan bir durum evet farkındayım ama biraz fazla gibi geldi gözüme teşekkürler yine debildiğim kadarıyla IPS monitörlerde bu olabilen bir şey. Eğer günlük kullanımda rahatsız edecek derecede fazlaysa ayıplı ürüne bir ihtimal girebilir. Ancak sadece siyah ekranda normal veya düşük seviyedeyse iade veya değişim yaptıramazsınız diye düşünüyorum. IPS monitörlerde glow olabiliyor.
Gene de sorunu yaşayan ve bu konuda müşteri hizmetleriyle iletişime geçmiş biri varsa çok daha net cevaplayabilir.
IPS monitörlerde olan bir durum evet farkındayım ama biraz fazla gibi geldi gözüme teşekkürlerbildiğim kadarıyla IPS monitörlerde bu olabilen bir şey. Eğer günlük kullanımda rahatsız edecek derecede fazlaysa ayıplı ürüne bir ihtimal girebilir. Ancak sadece siyah ekranda normal veya düşük seviyedeyse iade veya değişim yaptıramazsınız diye düşünüyorum. IPS monitörlerde glow olabiliyor.
Gene de sorunu yaşayan ve bu konuda müşteri hizmetleriyle iletişime geçmiş biri varsa çok daha net cevaplayabilir.
bana da öyle geldi çünkü aynı monitörü kullanan arkadaşım da bu kadar yok az denecek kadar varbu baya fazla
Durumun normal olduğunun farkındayım ama sanki normalin bir tık üstü gibi geldi bana bilmiyorum ama yine deİps ler böyle zaten sorun yok normal bişey
Normali bu hocamIPS monitörlerde olan bir durum evet farkındayım ama biraz fazla gibi geldi gözüme teşekkürler yine de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
IPS monitörlerde olan bir durum evet farkındayım ama biraz fazla gibi geldi gözüme teşekkürler
bana da öyle geldi çünkü aynı monitörü kullanan arkadaşım da bu kadar yok az denecek kadar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Durumun normal olduğunun farkındayım ama sanki normalin bir tık üstü gibi geldi bana bilmiyorum ama yine de
usta bendeYeni almış olduğum AOÇ Q27G4ZR monitörümde az biraz ışık sızması var sorun şu ki sağ ve sol gibi farklı açılardan baktığımda ekran komple parlıyor ve beyazımsı gibi görünüyor. Bu tarz bilgisayar durumlarında yeni olduğum için pek anlamıyorum ve derdimi de tam anlaşılır anlatamadım. Fotoğraflar ekledim bakabilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor iade değişim vesaire bir şey yapmalı mıyım anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.