Kör olmassin profesyonel oyuncular tn kullaniyor. Sen sadece pc den oyun oynuycaksan bence tn.renk canlılıgı falan tn de berbat mı
Kör olmassin profesyonel oyuncular tn kullaniyor. Sen sadece pc den oyun oynuycaksan bence tn.renk canlılıgı falan tn de berbat mı
IPS-VA-TN
Cunku en dusuk ms degeri tn panelde var. Sanirim ips ve va panelde 4ms falan oluyormus.sadece oyun oynıycam nerdeyse neden tn en iyisidir
TN panel akıcı bir görüntüye sahip. Ancak dediğim gibi kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Renk canlılığı yok.sadece oyun oynıycam nerdeyse neden tn en iyisidir
IPS-VA-TN
İps panelli monitör
Neye göre? Konu sahibi oyun oynayacak.İPS>VA>TN
Kanka evet dogru tn in gorus acisi kotu ama va panalde 4ms e falan cikiyormus. 1ms de kullanilmiyormus. Yanlis bilgi almadiysam.Yanlış bilgi vermeyin.
Sadece oyun ise TN panel alınmalı. Ama renk ve görüş açısı berbat.
Bu yüzden VA PANEL oyun ve günlük kullanım için daha uygun.
IPS paneller renk doğruluğu diğer iki panele göre daha düzgün. Bu yüzden bu paneli renk ile işleri olanlar kullanmalı. Oyuncu olacak insanın ıps e o kadar para vermesine gerek yok.
Bu arada en iyi panel OLED dir. Onların da monitörleri yok.
Ben renk doğruluğu açısından yazdımTN panel akıcı bir görüntüye sahip. Ancak dediğim gibi kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Renk canlılığı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neye göre? Konu sahibi oyun oynayacak.
Ancak konu sahibi renk doğruluğuna değil, oyunda verdiği görüntüye önem vermekte.Ben renk doğruluğu açısından yazdım
Cunku en dusuk ms degeri tn panelde var. Sanirim ips ve va panelde 4ms falan oluyormus.
oyunlar siyah beyaz değil kiAncak konu sahibi renk doğruluğuna değil, oyunda verdiği görüntüye önem vermekte.
İşin içine gündelik girerse kesinlikle IPS panel bir monitör tercih edin. Aralarında en iyisi :![]()
James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-MHD ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
ACER 23.6'' ED242QRAbidpx 4ms 144Hz DVI+ HDMI+ Display VA Amd FreeSync Full HD Curved IPS Monitör - Fiyatı, Yorumları
ACER 23.6'' ED242QRAbidpx 4ms 144Hz DVI+ HDMI+ Display VA Amd FreeSync Full HD Curved IPS Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hem Oyun Hem gündelik için en iyisi hangisi??
Lafı çeviriyor işteAncak konu sahibi renk doğruluğuna değil, oyunda verdiği görüntüye önem vermekte.