İps Mi Va Mı Tn mi

Oyun için kullanıcam Hangisi en iyi ise yazar mısınız?

Sıralama halinde: (x>y>z)
Kanka bak cogunlukla cs:go fortnite pubg gibi oyunlar oyniycaksan tn al. Ama daha cok hikayeli oyunlar oyniycaksan ips al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aslında ms değerleri çoğunlukla kandırmaca. Yani firmanın verdiği değeri en az 3 il çarpmak gerek.
Aslında göz 12ms den sonrasını fark edebiliyor.
Yani bize 1 ms diye sattıkları monitörler genelde 3-4 ms oluyor. Bağımsız testlere bakınca bu çıkıyor genelde.
Bununla alakalı okuduğum yazıyı bulabilirsem link koyarım
Aga benim dusundugum monitor pubg den odul falan kazanmis. (Xl2411p)

Oyun için kullanıcam Hangisi en iyi ise yazar mısınız?

Sıralama halinde: (x>y>z)
VA panelde tercih edebilirsiniz. Ben gündelik ve oyun için VA panel tercih ettim. Ne oyunlarda nede gündelik işlerimde herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. TN paneli önermem çünkü renk canlılıkları vs çok kötü. Profesyonel bir oyuncu değilseniz gerek yok bence. Onun dışında IPS ekranda tercih edebilirsiniz. Renk girdileri daha iyi.

Tamam güzel, ama günlük kullanımda renk açısında sorun yaşarsın.
Resim bakarken video izlerlen sana tat vermeyebilir. Bu moınitör ile sadece oyun der isen tam bu iş için üretilen ürün
Kanka sadece pc ye oturup oyuna girmiycem. Video da izlerim youtube dan.

Tamam güzel, ama günlük kullanımda renk açısında sorun yaşarsın.
Resim bakarken video izlerlen sana tat vermeyebilir. Bu moınitör ile sadece oyun der isen tam bu iş için üretilen ürün
Ama film ve diziyi televizyon dan izliyorum.

40 dk gitiim neler olmuş

CS Lol Pugc Gta Oynuorum Film Falan da izlerim Atttıklarım arasından hangisi bana uygun

Pubg

40 dk gitiim neler olmuş

CS Lol Pugc Gta Oynuorum Film Falan da izlerim Atttıklarım arasından hangisi bana uygun

PUBG
Bunu öneririm ben.

1 MS 4 MS takintisini anlamıyorum bazı arkadaşlar lardaki 0.003 saniyeyi goruyorlarmi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,976
Üyeler
194,764
Son üye
periyot3829
Geri