Aslında 7k biraz fazla çünkü zaten 2-3 ay önce 7.5k ya satılıyordu.7k ya alıcam başka bir sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla deneyip bakıcam tabi
Ölü pikseli bahane ederek pazarlık yapmayı dene.
Aslında 7k biraz fazla çünkü zaten 2-3 ay önce 7.5k ya satılıyordu.7k ya alıcam başka bir sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla deneyip bakıcam tabi
Tamamdır hocam sağolun ysni bende farkındayım fazla olduğunu ama millette şuanki fiyatını söylüyor 9k ya satılıyor o yüzden kararsızım zatenAslında 7k biraz fazla çünkü zaten 2-3 ay önce 7.5k ya satılıyordu.
hocam bir şey sorsam size yine kusura bakmayın. 4k msi monitör alsam indirimde şuan uhd ıps yazıyor. Onu 2k da kullansam problem olur mu ekran kartım 4070ti 4k için çok performanslı olmaz o yüzden soruyorumAslında 7k biraz fazla çünkü zaten 2-3 ay önce 7.5k ya satılıyordu.
4070ti 4k için yeterli bir kart sadece vram sıkıntı biraz.hocam bir şey sorsam size yine kusura bakmayın. 4k msi monitör alsam indirimde şuan uhd ıps yazıyor. Onu 2k da kullansam problem olur mu ekran kartım 4070ti 4k için çok performanslı olmaz o yüzden soruyorum