nihatcebi
80+
Dahası
Oddsey Va panellerin rengi mva sayesinde çoğu monitörden iyidir.Odyses almayın hocam renkleri çok kötü
Valla hocam ben almıştım maviyi beyaz siyahı da gri gibi gösteriyordu aynısından iade edip bidaha aldım sorunlu üründür diye gene öyleydi bende iade edip asus tuf aldım va panel olmasına rağmen çok memnunumOddsey Va panellerin rengi mva sayesinde çoğu monitörden iyidir.
Yok 165 hz olanı alıcaktım yani 240hz almamın bir anlamı yok zaten 2k da 240 fps alamayacam ki cs ve warzone hariç öyle online fps oyunu da oynamıyorum.İlandan kaldırdılar derken hocam? Pazarama sitesinde 8.9k düşünün derim. 2k 240hz.
İps panel Samsung almış olmalısın. Bu ips panellerin genel sorunudur zaten Samsung'a özel bir şey değil.Valla hocam ben almıştım maviyi beyaz siyahı da gri gibi gösteriyordu aynısından iade edip bidaha aldım sorunlu üründür diye gene öyleydi bende iade edip asus tuf aldım va panel olmasına rağmen çok memnunum
Twisted mins monitörler alınmaz zaten hocam.Yok 165 hz olanı alıcaktım yani 240hz almamın bir anlamı yok zaten 2k da 240 fps alamayacam ki cs ve warzone hariç öyle online fps oyunu da oynamıyorum.
Arkadaşın attığı gigabyte lara bakıyorum o zaman hocamİps panel Samsung almış olmalısın. Bu ips panellerin genel sorunudur zaten Samsung'a özel bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Twisted mins monitörler alınmaz zaten hocam.
Bu m27 2k değil galiba 1080p gözüküyor ?Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comGigabyte M27Q 27
Gigabyte M27q 27 2560x1080 170hz 0.5ms Hdmı Dp Type-c Hdr 400 AMOLED Monitör M27Q yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alternatif olarak bunlara bak:Arkadaşın attığı gigabyte lara bakıyorum o zaman hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu m27 2k değil galiba 1080p gözüküyor ?
2560x 1080 yazıyor da özelliklerinde ondan dedim 1440 olması gerekmiyor mu?Alternatif olarak bunlara bak:
Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.795,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comM27 qhd bir monitör.AOC Q24G2A/BK Monitör
AOC Q24G2A/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Yanlış yazılmıştır.2560x 1080 yazıyor da özelliklerinde ondan dedim 1440 olması gerekmiyor mu?
Tamamdır hocam sağolun sizin attığınız asusta 1080p gözüküyorYanlış yazılmıştır.
Yanlış modeli atmışım. Düzeltmiştim zaten.Tamamdır hocam sağolun sizin attığınız asusta 1080p gözüküyor
Va panel alsam probleö yaşar mıyım sizce ? Amazon prime dayda bir indirim gördüm deYanlış modeli atmışım. Düzeltmiştim zaten.