her şeyi denedim çözümü yok gibi panel yüzündenSiyahlar gözükmüyor mu? Va panelde siyahı beyaz tonunda görüyordun herhalde.Monitörün parlaklığını arttır.
Aynı sorun bende de var dostum malesef fazla ışık sızmalı benim ki de bunu asus'a versem problem diye kabul edip düzgününü verirler mi.ya va panelden geçtim oyunlarda falan fark etmez hiçbir yerde siyahlar gözükmüyor sanki oranın ışığı yanmıyormuş gibi eskiden böyle değildi neden böyle.. çok sinir bozucu neden ips önerdiniz
yok tam tersi bu va paneller grimsi gösteriyor ama ipslerde saf siyah gözüküyor mesela spotifyi açıyorum kenarlar simsiyah hiçbir şey yokmuş gibi oled kalitesinde resmen orada ki ledleri söndürmüş gibiİps paneller siyah rengi gri gibi gösteriyor bugün araştırdım incelemelerde forumlarsa hep böyle gözüküyor renk doğruluğu için va alıcam ben de
Bütün gün araştırdım siyahlarda ıps daha iyi diyen tek kişi sensin kime inanıcaz şimdiyok tam tersi bu va paneller grimsi gösteriyor ama ipslerde saf siyah gözüküyor mesela spotifyi açıyorum kenarlar simsiyah hiçbir şey yokmuş gibi oled kalitesinde resmen orada ki ledleri söndürmüş gibiva panelde orada ki ledler yanmaya devam ettiğinden siyah tonunu beyazımsı yansıtıyordu daha güzel sanırsam öyle oyunlarda özellikle daha avantajlı
ikisini de kullandım ve ipste siyahları göremezken va panelde görebiliyorum görmemi sağlayan da daha açık renk grimsi olması... başka türlü açıklanamazBütün gün araştırdım siyahlarda ıps daha iyi diyen tek kişi sensin kime inanıcaz şimdi
Kanka zaten siyahın kelime anlamını bilmek lazım. Yani bu iyi bir şey.ya va panelden geçtim oyunlarda falan fark etmez hiçbir yerde siyahlar gözükmüyor sanki oranın ışığı yanmıyormuş gibi eskiden böyle değildi neden böyle.. çok sinir bozucu neden ips önerdiniz